Aga olgem ausad, kellelgi ei vea (jah, ka kõige kuumemal mehel), kui nad esitavad kohe vestluse alguses küsimuse: “Kas tahad minuga seksida?” Kui oled kell 2 öösel üksinda kodus, võib ju tunduda küll, et iga naine on valmis sinuga voodisse hüppama, kui lubad talle meelierutavat orgasmi, aga no tõesti, kas sa päriselt arvad, et see toimib? Vaevalt küll.

Samas ei tähenda see veel seda, et sul pole võimalik nutitelefoni abil mitte kunagi sekspartnerit leida. Hea uudis on: maailmas on nii palju mehi, kes alustavad seda teemat valesti, mistõttu naised on õnnelikud, kui leidub mõni mees, kes teab, kuidas vestlust õigesti juhtida.

Õpetame sulle selgeks, kuidas läbi Tinderi seksi leida:

1. reegel: alusta aeglaselt!

Tead, mis on läbi mobiilirakenduse seksi otsides kõige suurem viga, mida kiputakse ikka ja jälle tegema? Ei olda kannatlikud!

Tänaseks me juba teame, et ka naised oskavad nautida suhtevälist seksi meestega, keda nad tõenäoliselt enam kunagi hiljem ei kohta (jah, ka sinu ümbruskonnas leidub kiimaseid vallalisi naisi), aga nagu ikka, on neil vaja teada, et nad viibivad turvalises keskkonnas ja et sa ikka oled normaalne mees ja kohtled neid nagu võrdväärset.

Seega, räägi temaga läbi Tinderi täpselt sama viisakalt nagu sa teeksid seda ööklubis. Sa ju pöörduksid tema poole mõne meeldiva komplimendiga, või mis? Tee sama ka Tinderis.

2. reegel: küsi talt küsimus, mis ei keerle sinu meheau ümber

Jah, paljud mehed kipuvad esimese asjana rääkima just oma peenisest, aga sina ära ole nii rumal ja alusta vestlust näiteks sellega, millised hobid tal on või tee talle selgeks, et sa oled tegelikult tore kutt ja ei soovi halba. Küsi talt, mis ta parasjagu teeb, kuidas ta õhtu on möödunud, mida ta täna tegi või mis tal veel plaanis on.

Mida sa veel küsima ei peaks? Pilti tema rindadest või see, kas talle meeldivad suured peenised. Ega muid sedasorti küsimusi.

3. reegel: oota, kuni ta annab sulle mõne julgustava vihje

Esmalt suhtle temaga lihtsalt viisakalt ja rääkige tavalistest, normaalsetest asjadest. Seejärel oota, kuni ta saadab sulle mõne julgustava vihje, mis annab märku, et ka tema otsib lihtsalt kaaslast üheks õhtuks. Kui ta on sellest huvitatud, siis ta teeb seda ega jäta sind kahtlema. Kui ta on valmis sinuga kohtuma — või lihtsalt läbi telefoni seksikaid sõnumeid saatma — siis ta annab sellest märku. Ja kui ta seda ei tee, jäta ta rahule.

4. reegel: isegi, kui ta on sellest huvitatud, jää ikkagi toredaks

Kui ta annab sulle märku, et ta on seksist huvitatud, paku välja, et lähete ja teete enne ühe joogi. Kui ta ei soovi juua ja tahab lihtsalt kohe asja kallale asuda, ütleb ta seda ise. Lihtsalt rahune korraks ja tea, et küll need kuumad hetked ka varsti tulevad, eeldades, et sa asju enne ära ei riku.

Allikas: GQ