Tee talle kompliment

Eeldad, et mees ütleks sulle, kui sa näed kena välja? Siis võiksid ju iseendalt samasugust käitumist oodata. Ehk kui sa ei ole hiljuti oma mehele komplimenti teinud, siis täna on küll viimane aeg kiita tema välimust, tema ilusaid silmi, tema huumorimeelt… Sa ei pea muidugi komplimentidega täna üle pingutama, aga see on mõttekoht, et ka järgnevatel päevadel oleks sul meeles oma kallist meest väärtustada ja talle ilusasti öelda.

Räägi talle, mida kõike sa tema juures hindad

Kas sa armastad tema juures seda, et isegi peale pikka päeva teeb ta sulle massaaži ja leiab aega, et sulle poest midagi ilusat osta? Või hindad sa tema juures seda, et ta on suurepärane isa? Isegi kui sa oma mõtetes teda väga hindad, siis võib juhtuda, et ta ei ole sinu suust neid väärtuslikke sõnu väga tihti kuulnud. Seega tasuks rohkem öelda, kui väga sa teda hindad.

Tee tema jaoks õhtu meeldejäävaks

Kuigi meestele meeldivad väga komplimendid ja ilusad hindavad sõnad, siis tõenäoliselt kõige õnnelikumaks teeb teda see, kui sa ootad teda peale tööpäeva tema lemmiku söögiga ja kannad ise seksikat pesu. Kui sa tekitad temas õhtu jooksul tunde, et ta on maailma kõige erilisem mees. Kui te ei ole ammu omavahel intiimsed olnud ja voodis korralikult müranud, siis mida sa veel ootad?

Allikas: Meetmindful