Kui esimesed asjaarmastajad tantra läände tõid, siis muutus selle olemus pea täielikult, sest enam ei olnud oluline kõik muu, mis selle kõrgema teadvuse olekuga kaasas käis. Selle keskmeks sai seks. Kui küsida suvaliselt mehelt tänaval, mida tähendab tema jaoks tantristlik seks, siis peale kerget punastamist kirjeldaks ta seda, kui eriti pika eelmänguga üliaeglast seksi. See ei olegi väga vale arvamus, kuna tantristlik seks püüab eelkõige leida viisi, et keha ning vaim oleksid ühenduses, mis viib omakorda võimsate orgasmideni ja seda kähkukaga saavutada ei õnnestu. Seega, kuigi lääne versioon tantrast, ei olegi enam usundiga väga seotud, tundub see siiski päris hea asi olevat. Mis võiks olla kellelgi selle vastu, et kogeda võimsaid orgasmilaineid ning olla oma partneriga lähedasem? Loomulikult, kui sul on kolm last, kes 24/7 kodus veedavad, võid sa sellest vaid und näha. Isegi seda mitte, sest aega pole.

Kuigi tantristlikku seksi reklaamides räägitakse selle võimsatest orgasmidest, ei ole see siiski selle peamine eesmärk. Selle idamaise seksi eesmärk on hoopis midagi muud – nautida hetke ja kogeda orgasmieelseid naudinguid. Kui sa lähened sellele mõttega, et kogu tuum on võimas orgasm, siis jääd sa poolest lõbust ilma, sest ei oska nautida neid aina võimenduvaid momente, mida sa koged enne lõpuni jõudmist. Ning mida rohkem sa naudid neid orgasmieelseid hetki, seda pikemalt lükkad sa lõpetamist edasi, mis omakorda tähendab, et seda võimsam on see, kuhu sa lõpuks jõuad. Lühidalt öelduna on tantristliku seksi erinevus see, et sa ei keskendu orgasmini jõudmisele, vaid eelmängule, mida nautides ei ole see vajalik asi, mida teha, vaid nauding omaette. Loomulikult, kui sa lõpuks jõuad orgasmini, siis on see totaalselt teine tunne, kui see, mida sa saad tavaseksist, sest sa oled nautinud neid hetki ja orgasmi sedavõrd pikalt edasi lükanud.

Kui sa usud, et orgasmi edasilükkamine ja eelmängule keskendumine on lihtne ainult teoorias, siis ära muretse, koos selle õpetusega käib kaasas mitmeid erinevaid tehnikaid, kuidas seda edasi lükata. Massaažid, mediteerimine, teadlik hingamine. Need lasevad sul nautida hetke, lõdvestavad sind, et sa kogeks tundeid, mida sa stressi tõttu muidu kogeda ei suudaks. Kui sa jõuad selle täieliku lõdvestumiseni koos partneriga, on teie kehad seksuaalenergiast laetud ja iga väiksemgi puudutus muutub eriliselt nauditavaks.

Kuid kas see on sulle? Võta kasvõi selline suhtumine, et see oleks üks hea viis, kuidas partneriga asi susisema ajada. Miski uus, mida proovida. Kuidas tunda end oma partneriga lähedasemana, sest usu, märksõnad- pikk eelmäng, lähedus, täielik lõdvestumine, on märksõnad, mis iga naise kõrvu kergitama panevad. Sa ei pea selleks usku vahetama ja võta seda lihtsalt kui uut nippi, mis sul varrukast võtta on. Kuid jah, see eeldab aega ja soovi ning kui need kaks tingimust on täidetud, võta aga asi ette, sest internet on õpetusi täis ja korraldatakse ka koolitusi. Abiks oleks, kui oleks ka naine, kellega seda teha.