Õnneks on tehtud hulganisti uuringuid, et selgitada välja, mis meeldib enamikele naistele. Selgub, et tegelikult ei ajagi kõik naised valgupulbritega pilte tegevaid ja siis Instagrami pilte üles riputavaid musklijõmme taga, vaid tegelikult on nende tüüp hoopis midagi muud. Kui sa tunned, et sind on mängust välja jäetud, siis siin on kümme vihjet lehelt mademan.com, mida sa ära teha saad, et naiste psühholoogiat ära kasutada. Kõik need soovitused põhinevad uuringutel - mõni neist teaduslik ja mõni mitte nii väga.

1. Kasvata endale habe. Habemed on moes. Mitte kõigi naiste silmis, kuid 8520 naise seas läbiviidud uuring kinnitas, et habemikud on palju enam eelistatud pikaajaliseks suhteks, kui nende siledalõualised liigikaaslased (neid peeti atraktiivsemaks üheöösuhteks). Habemega mehi peetakse dominantsemateks ja tasakaalukamateks ja seega ka kindlamaks partneriks.

2. Ole pikk (või vähemalt teeskle seda). Sel teemal võib lõputult vaielda, kuid teadus on kinnitanud üha ja aina, et pikad mehed on naiste seas tunduvalt populaarsemad kui lühikesed. Pikki mehi peetakse jõulisemateks ja mehisemateks ning nad saavad need head geenid ka lastele edastada. Kuidas pikk olemist teeselda? Tee otsus, et sinu pikkusest algab pikk ja kõik, mis enne sind, on lühike ning jää seda kogu hingest uskuma. Kui sa oled 173cm, siis see on hea pikkus, sest 172cm oleks lühike. Naistele meedlivad enesekindlad mehed, kes on endaga rahul.

3. Ole naljakas. Naistele meeldivad humoorikad mehed. See ei ole uudis. Aga kui oluline see tegelikult on? BBC poolt läbiviidud uuring, mis hõlmas vastuseid 200 000 inimeselt 53st riigist, kinnitas, et naiste jaoks oli huumorisoon ülekaalukalt kõige olulisem omadus, sest seda nähti kui intelligentsuse näitajat.

4. Hangi endale tätoveering. Teaduslik uuring kinnitas, et naisi tõmbab maalitud kehade poole enam. 2500 heteroseksuaalset meest ja naist hindasid erinevaid inimesi ja andsid puhtalt väljanägemise põhjal inimetele omadusi. Naised nägid tätoveeringutega mehi agressiivsematena, dominantsematena, maskuliinsematena ja tervislikemana, kui tätoveerimata osalejaid. Ah jaa, kuna usuti, et neil tätoveeritud meestel on seega ka testosterooni tase kõrgem, on nad ka voodis paremad. No vot. Pole saladus, et pahad poisid on naistel sageli heas kirjas.

5. Leia naine, kes on sinust paar aastat noorem. Dundee ülikoolis korraldatud uuring sai tulemuseks, et naised (eriti finantsiliselt vabad) eelistavad eelkõige vanemaid mehi. Seda on hakatud nimetama „George Clooney efektiks”. Naised usuvad, et vanemad mehed on stabiilsemad ja kogenenumad ning neile meeldib, kui mees on vundamendi oma elule juba pannud.

6. Uhkusta oma koeraga. Kui sul on koer, siis mine ja uhkusta temaga. Uuring kinnitas, et koerad ei ole mitte ainult hea viis vestluse arendamiseks, vaid muudavad meid ka vastassoole atraktiivsemaks. Uuring oli lihtne. Võeti hea välimusega mees, kes saadeti tänavale naistega juttu tegema ja numbrit küsima. Mehel õnnestus skoorida 10% naiste numbritest. Kui mehe näpuotsa anti rihm, mille teises otsas oli kurbade silmadega labrador, tuli mees tagasi 30%lise õnnestumisega. Vahe oli kolmekordne.

7. Eelista õlut. Riidefirma Austin Reed viis läbi uuringu 2000 naise seas, et leida täiusliku mehe omadused. Uuring andis palju ootamatuid tulemusi- mees peab olema vähemalt 183cm pikk, tal ei tohi enda valmispanekuks kuluda enam, kui 17 minutit, PEAB sööma liha jms. Kuid veidraim tulemus oli, et mees, kes eelistab veinile ja kangetele napsudele õlut, oli naiste jaoks kordades ligiõtmbavam kui veiniluristajad.

8. Kanna endaga kaasas muusikainstrumenti. Tundub tobe, aga see töötab. Isegi, kui sa seda tegelikult mängida ei oska. Ajakirjas Psychology of Music avaldati uurimus, kus ostukeskusesse saadeti hea välimusega mees 18-22 aastastele näitsikutele komplimente tegema ja telefoni numbreid küsima. Tulemuseks saadi, et parim asi, mida sellise toimingu jaoks kaasas kanda, oli kitarrikohver. See tõstis õnnestumismäära suisa 31% võrra võrreldes jõusaalikoti ja tühjade kätega.

9. Armasta oma dad bod’i. Dad bod on väljend, millele eestikeelset vastet on keeruline leida. Lihtsa seletuse võid leida SIIT. Mingil veidral põhjusel on naiste jaoks selline pooltreenitud keha atraktiivne. Yale ülikoolis korraldatud uuringust järeldati, et selliste mitte eriti treenitud kehadega meestele omistatakse huvi tähtsamate asjade vastu, nagu näiteks laste kasvatamine. Treenitud kehadega meeste puhul usuti, et nemad on kindlasti palju enam altid armukest pidama. Seega, kui sa näed välja nagu Seth Rogan – palju õnne! Sa oled täiuslik!

10. Kanna punast. Järgmine kord, kui sa seisad peegli ees ja kaalud, mida selga panna, vali punane. Ka see on teaduslikult tõestatud ja ajakirjas Journal of Experimental Psychology avaldatud uuringus kajastatatud, et mehed, kes kannavad punast, on naiste jaoks seksikamad, sest see värv seostub nende peas võimu, staatuse ja jõukusega.