Kuulu sel päeval ainult oma naisele

Lülita telefon välja ja keskendu sel päeval oma kallimale. Võta ta kaissu, vaadake koos filmi, tee talle süüa või hulla temaga magamistoas nii nagu te seda varem teinud ei ole.

Lilled

Suur kimp lilli on alati armas žest. Proovi näiteks enne teda ärgata, toast välja lipsata ja hommikukohv koos ilusate õitega serveerida.

Puhkus

Broneeri puhkus mõnes spaas või hotellis. Nädalavahetuseks kodust põgenemine taaskäivitab teid mõlemaid. Ning samuti teame me ju kõik seda, et puhkuseseks on hoopis midagi muud, kui see, mis koduses magamistoas toimub!

Piletid

Olgu selleks õhtu mõnel kontserdil või hoopis teatrikülastus, igal juhul on see hea kingitus. Enne tasub ainult uurida, mis sorti muusikat ja etendusi su kallim naudib.

Seksikas pesu

Kui soovid enda naist ilusas pesus näha, siis miks mitte talle see kinkida? Kindlasti ei pahanda ta, kui tema suurust küsid. Maini, et sul on väike üllatus plaanis — nii tekitad temas uudishimu ja ootusärevuse.

Midagi ebatraditsioonilist

Kinnomineku asemel kingi talle hoopis mõni elamus. Proovige koos mõnd uut spordiala või külastage põnevaid põgenemistubasid. Mõtle piiridest väljapoole — sellest saab kindlasti vahva ühine mälestus.

Kui teil on lapsed, siis…

… kingi talle aega. Kui tema on tavaliselt see, kes teie lastega tegeleb, siis võta sel päeval hoopis kohustused enda kanda ja anna talle aega puhata. Saada ta massööri juurde või spaasse mõnele protseduurile. Ta on kindlasti ülimalt tänulik.

Kingitust valides pea meeles, et õnn peitub pisiasjades ning selles, et te teineteist armastate. Ole tema jaoks olemas!