Maksan alimente, kohtun lapsega. Kuid armsad naised, teadke, et nii lapsi ei tehta. Ise sa ju ka tahtsid seiklust ja kes tuleb selle peale, et pärast mõnda seiklust leiad sina minus isa potentsiaali? Mina sinus ema potentsiaali ei leidnud, kui siis ainult seiklust. Sa valetasid mulle, et võtad tablette. Sa ju teadsid, et ma ei taha sinuga last.

Sellised naised röövivad mehelt võimaluse luua tulevikus oma õige naisega ideaalne pere, kuhu ei kuulu mingi suvalisega saadud laps. Ja armsad naised, kes te nii olete käitunud — teadke, et selle õige naisega saadud lapsed on minu tõeline pere ja minu tõeline unistus. Miks te tahate luua sellise elu ühele süütule lapsele, kes tegelikult on väärt tõelist peret, et ta oleks olnud oodatud nii ema kui isa poolt? Te loote sihilikult uue elu, kes ei hakka iialgi saama täisväärtuslikku elu. Ma ka algul lootsin, et ehk ikka jään selle esiklapse emaga kokku, kuna olin ju väga unistanud, et kunagi loon selle õige pere koos trobikonna lastega. Aga ma ei mõelnud sind selle õige naisena! Isegi kui algul jäädakse kokku siis kas te naised tõesti arvate, et see UPS laps on põhjus miks jääda elu lõpuni paariks?

Raha on küll magus ja tasuta lapsehoidja olemasolu samuti, aga see egotsentriline mõtteviis rikub süütu lapse (SINU LAPSE!) elu. Kas sina ise tahaksid reisida kahe kodu vahel? Miks laps peaks tahtma? Kas sa ise tahaksid teada, et su isa sind tegelikult ei tahtnud? Kas sina ei tahaks, et su ema ja isa elaksid õnnelikult koos? Kas sina eelistad tõesti poolõdesid ja poolvendasid päris õdedele/vendadele? Kas sa tahaksid, et su ema oleks sind salaja teinud?

Hoolimata sellest, kuidas sa selle lapse mu ellu tõid, armastan ma teda. Kahtlen, kas sina, kes sa suutsid mõelda ainult enda heaolu peale, ikka armastad teda nii, nagu üks ema peaks armastama!