Peenisefakt number 1: suitsetamine võib su peenist lausa 1 cm võrra lühemaks teha. Erektsioonid vajavad head vereringet, sigaretid aga pärsivad seda. Seega, kui sa ei hooli oma kopsudest, siis vähemalt pea oma väikemehest lugu.

Peenisefakt number 2: arstid saavad põletushaavadega patsientidele kasvatada vajalikku nahka ümberlõikuse läbinud laste eesnahast. Viimane suudab tootal ausa 23 tuhat ruutmeetrit nahka, mis suudaks katta lausa terve pesapalliväljaku suuruse ala.

Peenisefakt number 3: suurenenud eesnääre põhjustab nii erektsioonihäireid kui ka enneaegset ejakulatsiooni. Kui sul on seletamatutel põhjustel probleeme ühe või teisega, siis peaksid oma arstiga sellest rääkima. Millal sa viimati üldse meestearsti juures kontrollis käisid?

Peenisefakt number 4: keskmine meeste orgasm kesta kuus sekundit. Naised seevastu saavad aga lausa 23 sekundit nautlemist.

Peenisefakt number 5: vanim peenisega loomaliik on üks kõva koorikuga mereelukas, mis kannab nime Colymbosaton ecplecticos. See on kreeka keeles “suure peenisega hea ujuja”. Oma nime vääriline, kas pole?

Peenisefakt number 6: ümberlõigatud peenise eesnahka on võimalik taastada. Peenisejuure ümber olev liikuv nahk tõmmatakse teibiga peenisepea poole, kinnitatakse sinna teibiga ja sellele tegevusele järgneb kõikvõimalike raskuste ja rõngastega venitamine. Aega võtab, aga toimib.

Peenisefakt number 7: ainult üks mees 400st on piisavalt painduv, et endale oraalseksi mõnusid pakkuda. Ennustatakse aga, et pea iga mees on seda vähemalt korra proovinud. Noh, põhimõtte pärast, või nii..

Peenisefakt number 8: on kahte liiki peeniseid — ühed, mis erektsiooni tulemusena suurenevad ja teised, mis erektsiooni mõjul eriti ei välimuses ei muutugi — nad on kogu aeg hiiglaslikud.

Peenisefakt number 9: 79 protsenti meestest omab esimest liiki peeniseid ja 21 protsenti teist liiki. Millest jutt? Vaata eelnevat punkti.

Peenisefakt number 10: saksa teadlased ütlevad, et keskmine vahekord kestab 2 minutit, 50 sekundit — naiste jaoks tundub see aga 5 ja pool minutit. Ei tea, kas see on hea või halb?

Peenisefakt number 11: suurus ei loe. Ei usu? Siis loe ise! Uuringutulemused: mis omadused teevad meeste nabaaluse naiste silmis ilusaks?

Peenisefakt number 12: maailma rekord naistega magamises kuulub ilmselt kuningas Fatefehile, kes ajalooannaalidele tuginedes magas vähemalt seitsme neitsiga ühe päeva jooksul. Kokku sai tema numbriks suursugune 37 800 naist. Vau!

Peenisefakt number 13: kenamatel meestel on tugevam ja tervem sperma. Hispaania teadlased näitasid naistele heas, kehvas ja keskmises seisukorras oleva spermaga meeste pilte ja palusid neil valida neist kõige sümpaatsema välimusega mehi. Naised valisid hea välimusega meesteks just need, kellel ujujatega kõik korras on.

Peenisefakt number 14: ejakulatsiooniks ei ole aju vaja — see käsk tuleb seljaajust.

Peenisefakt number 15: kõige levinum peenisevigastuste põhjus? Hullumeelne onaneerimine. Mees, pea ikka piiri ja hoia ennast!

Allikas: Men’s Health


Artikkel avaldatud ka portaalis Naistekas