FitRated portaal viis läbi küsitluse, kust selgus, millist keha inimesed ideaalseks peavad, vastavalt nende vanusele, soole ja seksuaalsusele. Küsitluses osales kaks tuhat inimest ja tulemused olid ausalt öeldes pisut üllatavad.

Mida siis inimesed oma unistuste partneri puhul otsivad?

Küsitluse järgi on gei mehed kõige valivamad, sest eelistavad mehi, kes on keskmisest paremas vormis. Heteroseksuaalsed naised aga ei otsigi mehi, kes näevad välja nagu lihastes Lõunamaa hurmurid ja võivad nad vabalt gei meestele loovutada (nemad jumaldaksid selliseid mehi).

Mida naised siis eelistavad? Keskpärast meest, kes sööks temaga koos vahel rämpstoitu ja oleks piisavalt julge, et päästa neid igasuguste putukate eest, kes koduseinte vahele satuvad. Ka homoseksuaalsed naised otsivad keskpärasemaid naisi, mitte liiga lihastes või hoopis liiga kurvikaid naisi.

Aga heteroseksuaalsetele naistele on elu jooksul vist kõige rohkem valetatud, sest küsitlusest selgus, et mehed ei otsigi endale naist, kel oleks ideaalses vormis kõht, mille ümber oma käsi lukustada. Tegelikult on kõik need kõhulihased täitsa tühja tehtud, sest mehed jumaldavad hoopis pisut kõhukamaid naisi.

Seega, viska see aeroobika DVD ära ja hakka hoopis hantlitega käsi treenima, sest meestele meeldivad vormis kätega naised, kel on natukene võdisev kõht. Mehed otsivad kurvikat kaunitari, kes oskab elu nautida, mitte ülipeenikest neidu, keda saaks ühe käega üles tõsta.

Seega, me oleme vabad! Vabad neist õudsetest kõhulihaste harjutustest, vabad sööma pitsat, kui meil selle isu parasjagu on ja võime seda nüüd päriselt ka nautida.

Allikas: Your Tango