Kissenger. See on uue toote nimetus, mis koosneb kahest sõnast: kiss ja messenger. Kuid just neid kahte sõna sisaldav toode valmis Hiinas eesmärgiga tuua kokku paarid, kes on pika vahemaa tõttu kaugsuhtes. Toote looja Emma Yang Zhang aga ei piirdu vaid kaugsuhtega, sest tema sõnul võiks see kasutusse tulla iidolite ja nende fännide vahel, või pereliikmete vahel, kui keegi neist kodust eemal on.

Mida Kissenger siis teeb? Kõige lühem seletus oleks, et see jäljendab suudlust. Tegemist on telefoni külge ühendatava seadmega, mille silikon osa alla on peidetud hästi täpsed tugevusandurid, mis mõõdavad huule eriosade tööd, kui seda silikonist osa suudleda. Telefon kannab reaalajas kogutud info partneri telefonile, kes tunneb oma Kissengeri suudeldes seda, mida teisel pool suudlev partner oma huultega täpselt teeb. Kahes suunas saadetav info huulte liikumise kohta loob vägagi suudlust jäljendava tunde.

Kissingeri loojate sõnul on seade kõige otsesem viis väljendada enda armastust ja tundeid inimesele, kellest sa mingil põhjusel eemal oled sunnitud olema.

Esimene toimiv prototüüp loodi iOS kasutajatele, seega iPhone kasutajad võivad juba aegsasti huuled prunti ajada, sest võimalik, et lähiajal õnnestub ka teil soovi korral telefoniga miilustada. Lõpptoode pole veel täielikult valmis, sest laborikatsetes uuritakse andmeid, mis on seotud südametööga ja vererõhuga. Eesmärk on arusaada, kas telefoni seadme suudlemine mõjutab inimesi samamoodi nagu reaalse inimese suudlemine.

Aeg näitab, kas selline virtuaalne silikooni musitamine vahetab päris suudluse välja, sest on see ju hügieenilisem ja ka armukesega amelemine muutub palju vähem riskantseks...

Allikas: interestingengineering.com