Swedbanki klienditeenuste juht Ulla Ilisson räägib, miks peaksid mobiilipanga juba täna alla laadima.

1. Raha küsimine pole kunagi nii lihtne olnud!

Mobiilimakset on võimalik teha kõikjalt! Vaja on vaid mobiililevi, mobiilipanka ja nutitelefoni! Näiteks Eesti BASE Assotsiatsiooni instruktor Aleksander Truu sooritas teadaolevalt maailma esimese õhus liueldes tehtud mobiilimakse Norras, millest valmis maaliline video. Vaata seda SIIT!

Muide, need ajad, kui raha küsimine piinlikkust valmistas, on tänu mobiilipangale igaveseks läbi. Käisid sõbraga lõunal ja maksid ka tema eest arve? Soovid saata kellelegi oma kontonumbrit, aga selle leidmine ja saatmine võtab liiga palju aega? Mobiilipangas saad oma kontonumbri koos summa ja selgitusega saata kas e-posti või SMS-iga, kellele vaja – seda ka sisse logimata. Nii saad pärast sõprade ja kolleegidega restoranis käimist jagada arve õiglaselt ja kiiresti kõigi osaliste vahel, et vältida hilisemaid ebamugavaid hetki. Ja makse jõuab kohale vaid mõne hetkega!

2. Kontojäägi kontrollimiseks piisab raputamisest

On kuu lõpp… Veedad sõpradega kohvikus mõnusalt aega, aga Sul pole õrna aimugi, kas sinu kontol leidub ka piisavalt raha, et nende kohvide ja kookide eest maksta. Mobiilipangaga ei pea mõistatama, kas raha jagub. Kontojääki saad vaadata ka sisse logimata, lihtsalt telefoni raputades või sõrmega üle ekraani vedades. Kui sisse logid, näed pangakaartide lehel oma deebet- ja krediitkaarte ning saad nende kasutuslimiite muuta, klõpsates kaardi pildile. Veel saad näha kaarditehingute väljavõtteid.

3. Hoia kokku aega ja närve

Kui oled pärast tööd surmväsinud ja tahad vaid koos toidukotiga kiiresti, ilma liigse pingutuseta koju jõuda, saad mobiilipangas maksta kaardiga ka veebipoodides. Telli mõnest toidupoest või söögikohast vajalik kraam ette, maksa mobiiliga ja haara toidukott koduteel lihtsalt kaasa. Kusjuures, makseid saab teha ka otse krediitkaardi kontolt. Krediitkaardi kontole saab omakorda tagasimakseid teha samuti mobiiliga – kiire kontojäägi aknast või konto väljavõttest. Mobiilis saad muuta ka pangakaardi limiite ning vajadusel oma kaarte kiiresti kinni panna ja uuesti avada.

NB! Lae novembrikuus alla Swedbanki mobiiliäpp, vaata mobiilipangas vähemalt kolm korda oma kontojääki ja osale loosimises, kus võid võita 10 000 eurot. Loe rohkem infot siit: www.swedbank.ee/kontojaak

Jaga
Kommentaarid