Inimesed, kellele meeldib punane, kalduvad olema vaka all hoitud tiigrid. Nad erutuvad kergesti ning naudivad seksi kõikvõimalikul moel. Kui seksuaalne säde on süttinud, võib selle kustutamiseks kuluda tunde. Kui kokku saavad kaks punast, võib sellest sündiv erootika panna leedi Chatterly punastama. Punase värvi armastajad on tavaliselt agressiivsed ning nõrgemate värvide armastajatel tasuks seda silmas pidada.

Kui teile meeldib kollane, siis on teie seksuaalsed stimulaatorid keerulised ning teil on kalduvus kohaneda. Enamusel juhtudel soostub selline inimene tugevama partneri ihadega ning on passiivne. Te ei pruugi kunagi seksi täiel rinnal nautida, aga te ei lükka kunagi tagasi inimese kutset, kes teile meeldib ja keda te imetlete.

Inimesed, kellele meeldib roosa, näitavad üles vastumeelsust seksuaalsetes küsimustes täiskasvanuks saada: sellistel naistel on kalduvus õrritada ning lubada rohkem, kui neil on plaanis ellu viia. Mõnikord nad eputavad oma seksuaalsusega – aga seda seepärast, et nad vihkavad mehi. Paljude prostituutide garderoob koosneb roosadest esemetest. Mehed, kellele meeldib roosa, on seelikukütid ja flirtijad. Nad on seda tüüpi inimesed, kes lepivad üheks õhtuks kolme naisega kokkusaamise kokku, aga ei ilmu ühelegi kohtamisele kohale, sõlmides samas mõnes baaris kena väljanägemisega neiuga uue suhte. Naised, kelle meestele meeldib roosa, võiksid igaks juhuks varuvariante otsida.

Purpurpunase värvi armastajad peavad end sageli maiste mõnude jaoks liiga rafineerituks. Sellistele naistele ei meeldi, kui nende soeng segi aetakse, seda värvi armastavad mehed aga on armuasjades väga asjalikud. Mõlemad sugupooled on seksuaalsuhtes mures pigem isikliku mõnu kui partneri rahuldamise pärast.

Musta värvi eelistamine viitab mustale seksile (mis ei tähenda tingimata mustanahalist partnerit). Sellised inimesed on seksimaailma heidikud ning nad otsivad seltsi teistest omasugustest. Neil on kalduvus eelistada perversset seksi ning nad on tavaliselt loomult masohhistlikud või sadistlikud. Nad on tujukad inimesed ning nad saavutavad sageli parimaid tulemusi stressis või ebaedukatel aegadel. Politsei psühhiaatrite sõnul eelistavad paljud seksuaalkurjategijad musta värvi. Pole vist juhuslik, et maffia ja teismeliste banded armastavad riietuda musta.

Need, kellele meeldib roheline värv, on suhtumises seksi värsked ja süütud. Rohelist armastavad naised armastavad kogu elu nagu neitsid. Rohelist armastav mees on tavaliselt kohmakavõitu, aga samas võluv. Rohelise armastajad on õrnad, aga mitte kirglikud. Kui aga teil on selline partner, ei pea te kunagi truudusemurdmise pärast muretsema.

Oranzhi värvi armastajatel on kalduvus seksuaalfantaasiateks. Nad suhtuvad seksi kui dramaatilisse ühevaatuselisse näidendisse, milles neil on peaosa. Eelmäng on niisama tähtis kui akt ise. Nad sosistavad magusaid mõttetusi ja arendavad tühja dialoogi, kuna leiavad, et see on nende imidzh. Oranzhi armastavad inimesed ei koge tavaliselt kunagi orgasmi – aga nad näitlevad seda paganama hästi. Oranzhi värvi armastavad mehed tirivad naisi juustest, naised aga jätavad seksipartneri seljale punaseid jälgi.

Kui te armastate pruuni, olete te õige partneri jaoks tõeline aare. Pruuni armastavad inimesed on tavaliselt soojad ja sügavad ning tundlikud oma partnerite vajaduste ja ihade suhtes. Seks on nende jaoks päevakorral 24 tundi päevas ning ei ole võimalik öelda liiga tihti “ma armastan sind”. Kaminatule valgel unelemine, vihmas kõndimine või keelega lumehelveste püüdmine erutab pruuni armastajat. Nad vajavad armastuseks palju aega ja privaatsust. Samas on nende tunded nii sügavad, et üks kõva sõna rikub kogu asja.

Halli värvi eelistavad otsustusvõimetud inimesed. Nad ei erutu millestki, kaasa arvatud värvidest, mistõttu nad valivad mittemidagiütleva värvi. Halli armastavad mehed suhtuvad seksi kui pingeleevendusse. See on trahh-trahh, suur tänu, proua, ja ongi kõik. Halli armastavad naised ei armasta, nad “on vahekorras”. Ja seda kahel põhjusel: et partnerile meele järele olla või rasestuda. Nad loevad magamistoa laes olevaid pragusid, kuni seks on möödas. Teist värvi armastava partneriga halli armastav naine suhtub partneri truudusetusse kui õnnistusse. Kui hall abiellub teise halliga, on see taevas sõlmitud abielu.

Sinist armastavad inimesed on suurepärased seksuaalpartnerid. Nad on kirglikud ja tundlikud partneri vajaduste suhtes. Nad peavad armastamist kunstiks ning nende lähenemine sellele on elegantne. Sinist armastavad mehed on kui kontsertpianistid, kes kohtlevad partnerit kui keerulist instrumenti. Sinist armastavad naised naudivad seksi täiel rinnal. Nad on erutavad partnerid, aga nende kirge võiks pigem võrrelda tõusulaine kui tulise agressiivsusega. Nii naised kui mehed naudivad eelmängu ning seksi järgset koosolemist samapalju kui seksuaalakti ennast. Abielus on sinine partner suurepärane kaaslane, kes ei otsi iialgi suhet väljastpoolt.

Kui inimesele meeldib valge, siis võib seks olla tema jaoks räpane. Sellised inimesed on loomu poolest puritaanlased. Keelesuudlus on sündsusetu ning armastus päise päeva ajal ennekuulmatu. Valget armastavad naised riietuvad teki all lahti. Valget armastavad mehed käivad seksi eel ja järel duši all. Sellised inimesed ei nimeta genitaale ka täiskasvanuna õige nimega.