Kui seksid — tähendab oled elus. Kui vaikid, pole sind olemaski — parafraseerides ühte kuuldud reklaami.

Seejuures kahe inimese lähisuhtluse avamisel, peaaegu, et puudub tundeeluline tahk. Puudub nõndanimetatud eelmäng. Ilmselt nõuab see teema süvenemist, teadmisi ja aega. Ju vist on seksrevolutsiooni eesmärk, laiade masside näljatunde momentaane kustutamine, peatähtis. Kiirusel on oluline roll ka äril — kiiresti, kähku, silma pilgutamata — saab instinktidele rajatud tegevuse sihtmärki kõige müüvamalt täita. Mõtlemine või mõtisklemine, nagu meie siin praegu teeme, on kähkukate surm.

Ja aega, tavatseme kiljata, ei ole.

Siinkohal tasub meenutada filosoofi — kui te ütlete, et teil pole aega, tähendab see, et olete suremas. Surmaga saab teie aeg otsa. Kõigil teistel juhtudel te lihtsalt annate teada, et te ei ole aja kasutamisega seni toime tulnud ja kui jätkate oma elukeses mõtlematut tormamist, saabki ta teil otsa kiiremini kui võiks.

Jah, oleme moehullud või sekshullud, vahet pole. Hullud igal juhul. Normaalseks ja kaaskodanikele talutavateks saame alles aja möödudes. Nooruses on aeg möllata ja tõmmata… .Kuid vinnid tuleb läbi põdeda. Kui see kõik nii ohutu oleks, lasku käija. Aga ei ole ju. Väga sageli on piiritult valus. Lahkumishetki läbi elades.

Eluks igaüks ei sobigi, tahavad paljud lahkunud noorukid ja neiudki meile hüvastijätuks öelda. See on võlts poos ja õige teeotsa maha seksinud elluastujate kibe iroonia. Loodetud õhkutõusmine jäi ära, palju võimalikult toredat jäi tegemata ja kogemata… .

Kuigi seks kuulub möödapääsmatult meie ellu, ei vaja see tema lakkamatut teadvustamist. Hoolimata sellest, kui mitme minuti järel me tema peale oma mõtted juhime. Ja kas maksab seda naudingusoovi enda teadvusse nii rohkesti lubada. Ka energia jäävuse seadus võiks meid stimuleerida tulevikku mõtlema. Millega me siis oma ajakest täita võime või saame, kui täna iha nii oluliseks sätime? Nagu me teame, on inimene ainuke loom, kes seksib ka mõnutunde saamise eesmärgil. Kõik teised ikka asja pärast.

Ajakirjad ja ajalehesabad selle-teemalitse lugudega üle maailma ilmuvad vist sellepärast, et neid toidavad igavesti lõbutundenäljased äriinimesed meie endi keskelt.

Kes suudab, võiks teada — dieet on meie väljanägemisele ja mõistusele parim.
Ka seksile.
Aga kuidas käituda siis kui on nälg?