Oma panuse on kollektsiooni andnud ka 1950ndate naiselik stiil.

Kollektsioonist leiavad endale pidudeks sobilikku nii salapärased glamuuritarid, romantilised flirtijad kui ka vaiksemad ja tagasihoidlikumad. Nii need, kellele meeldib vaoshoitud stiil ja klassikaline muusika kui ka need, kelle elu ongi pidev pidu ja rock’n’roll!

Naiste peokollektsioon

Selle hooaja tõeline lemmik on pits oma salapäras — pilku paeluvad pitsiga kaetud pinnad ning pitsdetailid teiste materjalide peal. Lisaks pitsile säravad valgusvihus müstiline samet, rock’n’roll ja naha moodi kangad ning karusnaha imitatsioonid.

Trendika naise garderoobist ei puudu tänavusel pidudehooajal kloššlõikeline seelik ning üks šikk pikk seelik. Et talvel end ka moekalt soojas hoida, soovitab Monton efektsest materjalist või tikandkaunistusega mantlit ja kindaid. Muidugi ei tohi unustada ka glamuurset pesu peorõivastuse alla.

Sära ja glamuuri lisavad peokollektsioonidele veelgi tikandid ja pärlid kudumitel, lõbusad rüüžid ja krooked, lipsukesed kaunistustena. Ehetest tasub eelistada kette ja pärleid, samuti on taas au sees prossid. Kui veel sõrmede vahele haarata lihtsa vormiga dekoorita clutch, tepitud ja kettkaunistustega või siis hoopis rüüžidega kott, on tulemus täiuslik!

Meeste peokollektsioon

Meeste peorõivastuses köidavad tähelepanu šikk sametpintsak ja vest ning kitsa revääriga pintsak. Pidulikkust lisavad veelgi läiklevad materjalid ning elegantne särk — olgu see valge, hõõguv sinine või purpurtooni, aga kindlasti luksuslikumast materjalist!

Ühtviisi nii pidudel kandmiseks kui ka oma kallitele meestele kingituseks sobib kitsas lips, mansetinööbid ning elegantne kitsas püksirihm. Ülikonda täiendagu šikk mantel, lisaks tasub investeerida peorõivastega sobivatesse kingadesse. Ja ärge unustage galantset hoiakut, see ei maksa midagi, see tuleb teie enda seest!