Indiana Ülikooli Kinsey Instituudi teadlaste küsitlusele vastas rohkem kui 2000 paari, kes on olnud koos keskmiselt 25 aastat ning vanuses 40-70 aastat. Mehed ja naised vastasid küsimustele eraldi ning vastuseid partneritele ei näidatud. Paarikesed olid pärit Ühendriikidest, Brasiiliast, Saksamaalt, Jaapanist ja Hispaaniast. Kõige rohkem olid oma abieluga (ja seksieluga) rahul jaapanlased, järgnesid ameeriklased ning kõige õnnetumad olid saksa ja brasiilia paarid.

Uuringust selgus, et kindlas ja pikaaegses suhtes olevad mehed tunnevad end õnnelikumana, kuid naised on oma seksieluga rohkem rahul, kinnitasid üllatunud teadlased.  

Meeste rahulolu suhtega sõltub sellest, kas mees tunneb end hea tervise juures olevat ning kas talle oli oluline, et naine saab vahekorra ajal orgasmi. Ning sage suudlemine ja kallistamine on samuti oluline, kuid seda rohkem meestele kui naistele.

Nii mehed kui naised hindasid oma seksielu heaks või väga heaks, kui nad märkisid, et suudlemine ja kallistamine kuuluvad samuti nende igapäevaellu, seks ei ole vaid harv nähe nende abielus ja nad tunnevad, et partnerile on nende rahuldamine tähtis.

Allikas: DailyMail