Samas lisab see aspekt kõikidesse tunnetesse ka positiivset kirge ja soovi sügavaid läbielamusi oma partneriga jagada. Lõvi Marss on siiras ja usaldav, seevastu Skorpioni mõju suurendab kinnisust, kahtlusi ja umbusku. Kahtlustav ja paranoiline meeleolu võib kergesti üle kasvada siiraks või teatraalseks imetluseks või lapsikuks vaimustusepuhanguks.

Nädalas on palju nõudlikkust ja pretensioonikust ning ka vaidlushimu. Kohati võib jääda mulje, nagu tahetaks imetlust ja armastust jõuga välja pressida või nõuda suhtele kindlat garantiid. Ka haavumine ja solvumine on tavalisest kergemad tekkima. Rohkem võib ette tulla ka avalikke ja dramaatilisi tülisid.

Esmaspäeval ja teisipäeval valitseb kõrgendatud oht traumadele ja üldse äkkintsidentidele.

JÄÄR

Sul võib tekkida tunne, et kohe-kohe on midagi muutumas. Või et juhtub midagi, mis annab su tegevusele täiesti uue suuna.

Halvimal juhul koged mõnes eluvaldkonnas mingit laadi äärmuslikkust, kus mäng käib näiteks pidevalt ühte väravasse. Heal juhul saad aru, mida pead muutma ja kuidas seda teha. Kui aga oled pingeid maha surunud ja neid endasse kogunud, võivad need nüüd korraga vallanduda, mingil viisil nähtavaks saada. Ettevaatust tule, terariistade, kodukeemia ja ohtliku tehnika ja tigedate loomadega! Ka tigedad inimloomad käivad siia alla….:) Seda kõike eriti esmaspäeval ja teisipäeval.

Neljapäeval kulmineeruv Veenuse ja Marsi kvadraat võimendab pingeid (seksuaal)suhetes, toob rohkem välja (armu)kadedusega seotud momente. Võtad ka suhete osas liiga suuri riske — võid luua suhteid valimatult või lüüa käega ettevaatusabinõudele.

SÕNN

Nädala fookus langeb kõikidele üks-ühele suhetele (mitte grupisuhetele). Positiivsel juhul leiad endale mõjuvõimsa liitlase, kellest hiljem palju abi ja kasu saab olema. Ent halval juhul tekitad endale opositsiooni ja provotseerid ka oma vastaseid aktiivsele tegevusele.

Veenuse kvadraat Marsiga võib võib muuta sind nõudlikuks ja kriitiliseks oma partnerite suhtes. Sa pole millegagi rahul ja kipud harrastama vinguvat kõneviisi.

Nädal nõuab sinu käest otsustavust ja konkreetsust suhete osas. Sa ei saa jääda neutraalsele positsioonile, sa pead kindlasti valima poole — kas siis isikute või seisukohade osas.

Ja mehed, kellega nüüd kohtud, on samuti selge silmavaate ja otsekohese jutuga — ei midagi liigset ei sõnades ega tegudes!

KAKSIKUD

Algavas nädalas annab tooni kiire tempo ja sellest tulenev infouputus . Pead oskama teha õigeid valikuid — millega maksab tegeleda ja millega mitte. Kui võtad kõik info valimatult vastu, vaevled õige pea totaalses ajapuuduses. Ja liikumisel punktist A punkti B varu endale rohkem aega, sest hilinemised on nüüd kerged tekkima. Ja kui tööd on palju, loo enda jaoks mingi süsteem ja ära püüagi kõigega korraga tegeleda — tee asju järgemööda ja ühekaupa!

Merkuuri ühendus Veenusega ja kvadraat Marsiga toob kaasa palju suhteid (Veenus), ent muudab need suhted pingeliseks või isegi konfliktseks (Marss). Esmaspäeval ja teisipäeval ei tohiks vastu võtta tööga seotud olulisi otsuseid. Ka ei tohiks alustada dieedi või ravikuuriga.

VÄHK

Rohkem on päevakorras raha ning asjade-esemetega seotud asjaolud. Konkurents rahaküsimustes võib olla tavalisest tugevam. Samuti võib kallis tehnika streikida või komistad poes defektiga toote otsa.

Psühholoogilisel tasandil on sulle nüüd väga olulised sellised mõisted nagu omamine, saamine, kasutamine.

Kui tunned, et oled millestki ilma jäetud või on sinule kuuluv kellegi teise kasutada, võid päris endast välja minna.

Teisel tasandil võid algaval nädalal kulutada palju lõbude ja meelelahutuse peale. Üldse on sul raske endale midagi keelata, mistõttu võid ilmselgelt elada üle oma võimete ja võimaluste. Ja kui sul on nõrkus kasiinode suhtes, siis erilist ettevaatust! Nädal ei sobi ka kalliste aksessuaaride ja riiete ostmiseks — hilisem varguste või sagedaste rebenemiste oht.

LÕVI

Lõvis liikuv Marss teeb sel nädalal kvadraadi Merkuuri-Veenuse ühendusega Skorpionis. Selline seis provotseerib sinu ego-energiad ja tekitab sinus vajaduse suurema tähelepanu ja turvalisuse järele. Sa võid tähelepanu võitmiseks korraldada nii stseene kui ka mängida solvunut, kellele on ülekohut tehtud.

Samuti võivad sinu suhted pereliikmetega olla kantud võitlusmomendist või pingestuda mingite eelisõiguste-privileegide tõttu. Sinus võib maad võtta ka tunne, et sinu panust kodu ja pere heaks pole osatud vääriliselt hinnata.

Nädala võnked võimendavad ka(armu)kadedust ja soovi teisi inimesi enda pilli järgi tantsima panna. Nii sinu enda poolt kui ka sinu suhtes võidakse enam kasutada „piitsa ja prääniku” meetodit selleks, et saada soovitud tulemust.

Nädal ei sobi kinnisvaratehinguteks ega elukohavahetuseks, kuid sobib suuremate mööbliesemete ostuks.

NEITSI

Midagi on ilmselgelt saanud liiga palju ja sa ei jõua seda enam kontrollida. Kõige tõenäolisemalt on see infovoog, mis tahab sind enda alla matta. Aga see võib olla ka mingi väga konkreetne asi, mis nõuab sinult liiga palju pühendumist ja see viib omakorda ajapuuduseni muudes asjades.

Kõige olulisem on nüüd oskus teha õigeid valikuid — samas on just nüüd oht jätta olulised asjad ja eelkõige tähtsad faktid märkamata.

Suhete osas tõmbad nüüd ligi boheemlasi ja „vaimuinimesi“ — aga ka intrigante ja valetajaid. Seega ole uute tutvuste puhul ettevaatlik ja uuri taustu! Ka võib Marsi „terav” asend sinu saladuste ja varjatuse sektoris tuua avalikkuse ette sinu saladused — juhul, kui sul üldse on saladusi. Näiteks kui sul on salasuhe ja see on juba pikemat aega kestnud, võib nüüd asi avalikuks tulla. „Vahelejäämine” ka laiemas plaanis üldiselt on tõenäolisem.

KAALUD

Veenuse ühendus Merkuuriga ja kvadraat Marsiga muudab sind nõudlikuks materiaalse maailma hüvede ja naudingute suhtes. Millegi kättesaamine, omamine ja kasutamine tundub nüüd eriti tähtis olevat, mistõttu vähesega on raske läbi ajada.

Suhtes on nüüd rohkem kirge, aga ka kiivust ja armukadedust. Sul võib tekkida soov oma partnerit endaga veelgi rohkem siduda ja tema üle suuremat kontrolli omada. Kui suhe partneriga pole just kõige roosilisem, siis nüüd annavad probleemid suhtes eriti tunda.

Ka sinu suhe sõprade või mõne seltskonnaga võib olla tavalisest pingelisem. Sa annad kas teistele liiga palju järele või vastupidi — ajad oma jonni ega arvesta teistega mitte üks raas.

Esmaspäeval ja teisipäeval alustatud ettevõtmised toovad hiljem kaasa ootamatusi ja konflikte. Ettevaatust liikluses!

SKORPION

Pinges Marss sinu pürgimuste ja saavutuste märgis (Lõvis) tekitab sinus vägagi auahneid vibratsioone.

Seega võivad konkurents ja üksteise ületrumpamine olla igati aktuaalsed teemad. Kas oled vajaduse korral nõus minema üle laipade, või võidab sinus siiski naiselik kaastunne? Igatahes tuleb teha olulisi valikuid ja otsuseid eelkõige just ühiskondlikus ja tööalas liinis.

Ent suhete ja armastuse rindel naudid tavalisest kirglikumaid noote — Merkuuri ja Veenuse ühendus Skorpionis muudab nii tavalised kohtumised kui ka kirehetked sügavamaks ja tähenduslikumaks. Ükskõiksus on välistatud, sa tunned kas ehedat iha või raevukat viha — tunned et elad täiel rinnal!

Esmaspäeval ja teisipäeval ei tohiks langetada tähtsaid otsuseid, alustada dieedi või ravikuuriga. Võimalikud on ootamatused — ettevaatust ka liikluses!

AMBUR

Ees on ootamas keeruline, arusaamatu, isegi neurootiline nädal, kus ei puudu ka müstilised ja salapärased momendid. Merkuuri ja Veenuse pingeline asend sinu saladuste, varjatuse ja alateadlike energiate märgis toob su hingest välja selle, mida sa tavaliselt endale ei teadvusta või mida sa kardad endale tunnistada.

Nädal toob kergetes ja isegi meeldivates asjades-suhetes välja selle kerguse taga oleva sügavuse ja tähendusrikkuse. Näiteks võib kerge flirt või lihtsalt seltskondlik vestlus tõsta su teadvusse midagi, mis sind ehmatab või lihtsalt häirib. Aga mis võib ka ootamatut selgust ja äratundmist tuua.

Kõik välismaa ja reisimise või siis õppimise ja enesetäiendamisega seonduv on pingelises faasis. Võid olla siin liiga enesekeskne ja mitte kuulata teiste nõuandeid.

Esmaspäeval ja teisipäeval erilist ettevaatust nii liikluses kui ka mujal, kus võib midagi ootamatut juhtuda!

KALJUKITS

Nädala kõige olulisemad märksõnad on kollektiivne looming, meeskonnatöö, sõprus, ühiste ideaalide ja tulevikuplaanide jagamine teistega. Mis nägu on tulevik — kas sinu lootuste ja soovide või hoopis su hirmude ja kartuste nägu?

Sel nädalal võib kätte jõuda hetk, kus sinu ja mingi rühma või sinu ja su sõpruskonna vahel tekib pinge, vastuolu, ehk isegi konkurentsimoment. Võimalik, et olukord nõuab mingit laadi muutust, kuid sinu ja su kaaslaste vahel puudub selles küsimuses üksmeel. Märksõnaks võiks olla „kas võtta või jätta?”.

Nädala teises pooles leiab see pinge ehk siiski lahenduse.

Kuid Marsi ja Saturni sekstiil annab sulle võimaluse kindlustada ja tugevdada oma ühiskondlikke ja tööalaseid ettevõtmisi ja projekte.

VEEVALAJA

Võimalik, et olukord kujuneb selliseks, et sul ei jää enam aega kodu ja pere jaoks, kuna tööga seonduv sunnib sind viimase välja panema. Samas on ka võimalik, et töösse põgenemine on sulle lihtsalt ettekäändeks saada eemale kodustest kohustustest — oled hetkel lihtsalt kokkamisest, koristamisest ja pesukaru mängimisest kõriauguni tüdinud.

Teisel tasandil paeluvad sind uued sotsiaalsed väljakutsed. Saad äkki aru, et oled end asjata alahinnanud ja tagasi hoidnud. Nüüd saad aru, et suurelt unistamine on vägagi edasiviiv jõud.

Samas võib sinu suhe nendega, kes sinu üle mingit võimu omavad (boss, pank, maksuamet jne.) olla üsna pingeline. Pead valima õige taktika nendega suhtlemiseks.

Esmaspäeval ja teisipäeval ei tohiks langetada tähtsaid otsuseid ega ka sõlmida olulisi kokkuleppeid. Võimalikud on ka ootamatused ja üllatused.

KALAD

Nüüd mängib suuremat rolli kõik see, mis on sinu jaoks uus ja eksootiline ning mis oluliselt erineb su harjumuspärasest keskkonnast ja harjumustest. Välismaa, võõrad kultuurid, eksootika ühes või teises vormis tekitavad sinus nüüd erilist huvi ja tõmmet. Võimalik, et uurid omal käel ja suure õhinaga mingi teema või nähtuse kohta. Võimalik, et võtad ette koguni mõne välkreisi, kuid sel juhul tasuks teha korralik reisikindlustus. Ja näiteks tööreis võib kujuneda üsna väsitavaks.

Samas võib aga rutiinne vaimne töö mõjuda kurnavalt ja väsitavalt — raske vaimse pingutuse korral võid  kergesti üle kuumeneda, mistõttu võid langetada vale otsuse. Ka hoidu eemale vaidlustest, kuna näiliselt tühisest sõnadeloopimisest võib alguse saada suurem . Ka kohtu ja seadusandlusega seotud asjad ei sobi algavasse nädalasse.