***LÕVI

Tulemas on ilus ja romantiline nädal! Veenuse ja Neptuuni trigoon (Veenuse Vähis, mis Lõvi jaoks on hinge ja alateadlike energiate märk), võimendab kõiki salajasi igatsusi ja ka platoonilisi kiindumusi. Aspekt toob kaasa väga poeetilise ja hingestatud meeleolu, vajaduse olla armastatud ja hellitatud. Õhus on väga peened ja tabamatud vibratsioonid, mis loob vägagi õrna ja hella õhustiku. Sellise seisuga on oht oma kallimat üle idealiseerida ja armastada pigem ettekujutust või unistust temast, kui teda ennast. Seega on ka pettumus kerge tulema — eriti kui su kallim parajasti tahumatus ja robustses meeleolus juhtub olema….

***NEITSI

Merkuuri ja Neptuuni pikalt kestev (kuni 13. augustini) kvinkunks võib võimendada sinu olemuse tumedamaid ja varjatumaid külgi. Võimalik, et seisad nüüd silmitsi hirmude ja kahtlustega, mida oled endale seni eitanud. Kõik see, mille oled alla surunud ja peitnud sügavale alateadvuse sügavustesse, tõuseb nüüd pinnale.

Positiivsel juhul oled sensitiiv, kes loeb teiste mõtteid. Negatiivsel juhul sõidab keegi su „kanalisse” segajaga sisse ja sa kuuled mõnda aega vaid kahinaid…

Samas võib Veenuse ja Neptuuni trigoon tuua su ellu mõne suhte, mis on väga ilus ja romantiline. Siiski on soositud pigem platoonilised, kui kirglikud suhted.

***KAALUD

Kätte on jõudnud armastuse ja harmoonia aeg! Veenuse ja Neptuuni trigoon (täpne seis reedel) toob esile sinu hõrgu ilumeele, peenetundelisuse ja loomingulisuse. See aspekt muudab kauniks nii sinu mõtted kui ka sõnad — seega sobib nädal kõigeks, kus pead väljendama ilu ja harmooniat — seda nii kõnes kui kirjas. Kõik poeesia ja kunstiga seonduv on suurepärases seisus! Parim nädal ka suhete parandamiseks, leppimiseks ja lepitamiseks. Kuna inimeste hoolivus ja empaatiavõime on kõvasti üle keskmise, saad kontakti ka nendega, kellega suhtlemine tavaliselt sujuda ei taha. Lisaks teeb Kaaludes liikuv asteroid Isis (üks olulisemaid Egiptuse Jumalannasid) laupäeval täpse ühenduse Saturniga. Seega tunneta endas olevat Jumalannat! Käitu kuninglikult ja sulle vastatakse samaga!

***SKORPION

Nädala teisel poolel hakkab tunda andma Veenuse — Pluuto opositsioon, mis toob esile kirglikke ja intensiivseid toone. Suurenevad kadeduse ja armukadeduse ilmingud ning sagenevad konfliktid hüvede ja eeliste pinnalt. Siiski on aspekt täpne alles 15. augustil. Seda nädalat ilmestavad aga veel üsna leebed ja romantilised meeleolud. Veenuse ja Neptuuni ühisvõnked võimendavad vaimustumist kõigest eksootilisest ja tundmatust, loovad soodsa pinna igasuguseks loominguks ja kõrgema inspiratsiooni vastuvõtmiseks. Romantilistes suhetes domineerib pigem platooniline igatsus ja partneri idealiseerimine kui tuline kirg. Skorpionile loob Veenuse-Neptuuni trigoon paljulubavad võimalused meeldejäävaks reisiks.