Phipps iseloomustab nelja peamist agamisasendit: kerra tõmbunud, külili ja pikaks venitatud, külili ja välja sirutatud kätega ja kõhuli (vaata fotosid Daily Mailist).

Suubritannias läbi viidud uuringust selgus, et enam kui pooled inimesed magavad kerratõmbunult, otsides alateadlikult kindlus- ja turvatunnet. "Mida kerratõmbunumalt me magame, seda ebakindlamana end tunneme," ütleb kehakeele ekspert.

Teine levinum magamisasend on "palk" ehk pikalt välja sirutatud asend. Niimoodi magavad inimesed on küllaltki kangekaelsed, ei lase endale lihtsasti kedagi ligi ja võivad ärgata kangemana kui magama heites. 

Veerand meist on "igatsejad", kes sirutavad uinudes käed pikalt välja, justkui oma soovide ja unistuste järele haarates. Sellised inimesed on edasipüüdlikud ja töökad, valmis soovitud tulemuste nimel vaeva nägema.

Neljas ja viimane kõige levinum magamisasend on "vabalangeja" ehk kõhuli magaja. Sellisel inimesel puudub täielik kontroll oma elu üle ja füüsiliselt on see kõige halvem asend magamiseks.

Kallis lugeja, kuidas magad sina?

Allikas: Daily Mail