Jaanuar
Võtke end kokku ja viige täide teineteise kõige julgemad fantaasiad. Kui see on tehtud, näib kõik ülejäänu magamistoas käkiteona.

Veebruar
Valentinipäeva paiku on parim aeg panna kokku teie ideaalne erootikakomplekt. Küünlad ja massaažiõlid on vaid mõningad asjad, mis sel kuul teie salajasse sahtlisse peaksid jõudma.

Märts
Koos kevade saabumisega on aeg ka suhtes midagi uut ja värsket proovida. Kui te pole varem rollimängudega tegelenud, siis just nüüd on aeg väike arst ja patsient või pätt ja politsei ette võtta.

Aprill
Aprill on aususe kuu. See tähendab, et kui sa varem oled peljanud mehele täpselt öelda, mida sa voodis vajad. Lõppude lõpuks on ju võimatu rahuldada inimest, kes ei tea ise ka, mis talle meeldib.

Mai
Mais on aeg osta uut pesu! Pitsist ja siidist, satside ja lipsudega — mida ulakam, seda parem! Usu, mitte ainult sinul endal, vaid ka su mehel on su puuvillastest alukatest kõrini ja väike vaheldus pole kunagi kellelegi liiga teinud.

Juuni
Nüüd on aeg poose vahetada. Igav ja uinutav misjonär ei kuulu palavate suveseikluste juurde ja kui end vabaks lasete, avastate end poosidest, mida te poleks uneski näha osanud!

Juuli
Palavus kütab kired kuumaks ja kes küll koju jõudmiseni oodata jaksab? Kiire kähkukas avalikus kohas mõjub värskendavamalt kui suvine suplus!

August
Olete kuulnud, kuidas paarikesed saadavad teineteisele endast seksikaid fotosid või videoklippe? Ka teie peaksite nüüd tehnikavidinate abi kasutama, iseäranis lahe, kui saaksite pidada maha tõeliselt nurjatu Sype’i sessiooni.

September
Septembris on tarkuse kuu. Isegi kui te enam koolis ei käi, võib ka voodis õppimisega tegeleda. Nüüd on aeg suu lahti teha ja julgelt juhendama hakata — partner on selle eest tänulik ja sina võid jõuda finišini, mida sa poleks ettegi kujutada osanud.

Oktoober
Mis oleks mõnusam kui sügisesed filmiõhtud? Kuid tavapäraste filmide asemel võiks vaadata midagi nurjatumat ja siis hiljem filmist õpitut ka ise praktiseerida. Sügis pole kunagi varem nii põnev olnud!

November
Õues on juba külm ja kõle, miks mitte lohutada end mõne vahva mänguasjaga? Niisiis, novembris astuge lähima sekspoe uksest sisse ja lahkuge sealt ühe või suisa paari uue leluga. Las seiklused alata!

Detsember
Detsembris kiputakse ikka üle sööma, nii et miks mitte teha seda ka magamistoas? Vahukoor, šokolaad, maasikad, vahuvein,