ROTT

Suhted: Madu innustab eelkõige vaimseid suhteid — see ei kõla võib-olla väga romantiliselt, kuid tea, et üks asi viib alati teiseni. Rotid tunnevad tavaliselt palju vastassooesindajaid, aga kui paljusid neist sa enda isiklikku “mulli” lubad? Lase hirmudest lahti ja hakka inimesi endale lähemale lubama — see võib viia imeliste asjadeni!

Tervis: Suuremaks muretsemiseks pole põhjust, kuid ettevaatlik tasuks siiski olla. Kohtle hästi oma neerusid ja tee trenni, et hoida tervena oma selga. Sinu suurim risk on aga langeda hoopis stressi, nii et ära üle pinguta ja leia aega ka lõõgastumiseks.

Raha: Su rahakott ei pruugi olla nii punnis kui möödunud draakoniaastal, kuid ka 2013. aasta toob rohkelt võimalusi! Investeeri targalt ja lähtu valikutest, mida tegid eelmisel aastal.

PÜHVEL

Suhted: Ära hoia end tagasi! Leia imeline uus armastus või muuda juba olemasolev tõeliseks unelmaks! Las madu annab sulle julgust kõigest rääkida ja koormatest vabaneda — jaga rohkem oma tundeid ja emotsioone ning tunned end oma kaaslasega veel lähedasemana!

Tervis: Kui sul on kaaluprobleeme, siis maoaasta on parim aeg sellega tegelemiseks. Oled vaimselt tugev ja mõistad, et mida paremas vormis sa oled, seda rohkem saad nautida kõike, mida aasta sulle pakub.

Raha: Ambitsioonikas madu teab, kuidas raha teenida ja ta on sulle sel aastal toeks! Keskendu karjäärile ja raha hakkab tulema ustest ja akendest, kuid ära unusta kogu selle edu keskel end jätkuvalt ka vaimselt arendada.

TIIGER

Suhted: Võid tahta tihemini kui varem oma küüniseid paljastada, kuid hoia end tagasi. Tülitsemise ja kaklemisega ei saavuta sa midagi. Üldiselt ei tasu midagi suurt loota, 2014 on sinu jaoks parem aasta.

Tervis: Ära lase stressirohkel tööl end murda ja püüa leida rohkem aega puhkamiseks. Ka trenn püüa hoida tasakaalus — kui treenid iga kord punktini, mil enam ei jaksa, koormad enda organismi rohkem kui peaksid.

Raha: Kui on keegi, kes su varal silma peab, on see madu! Praegu pole sobiv aeg võtta suuri riske ja pikaajalisemad projektid oleksid targem samm.

KÜÜLIK

Suhted: Ära ole häbelik, on aeg särada ja enda soove täita! Tea, mida sa tahad ja ära pelga seda välja öelda. Tea, keda sa tahad ja ära karda talle läheneda.

Tervis: Maoaasta mõjutab enim su kõhtu ja nahka. Püüa tervislikult toituda, hoolitsedes eriti selle eest, et saaksid ka talvepimeduses kõik vajalikud vitamiinid kätte. Suvel kaitse oma nahka päikese ja kuivuse eest.

Raha: Õnn on sinu poolel! Kui sa ei armasta äri teha, leia teisi ja loovamaid mooduseid teenimiseks — mõtle, kuidas sa saaksid enda oskuseid kõige paremini ära kasutada.

DRAAKON

Suhted: Tea, mida sa väärt oled, kuid ära muutu liiga egoistlikuks. Kui oled vaba ja vallaline, ei tohiks sul uue kaaslase leidmisega probleeme tekkida, kuid tea, et sul on õigus olla valiv.

Tervis: Ära stressa ja hoolitse selle eest, et saaksid piisavalt magada. Probleeme võib tekkida verega, olgu siis kõrge vererõhu või rauapuudusega, nii et käi regulaarselt kontrollis.

Raha: Kui oled nutikalt investeerinud, saad sel aastal vilju noppida. Oled maoaastal väga loominugline ja see tasub end ära.

MADU

Suhted: Ehkki käes on sinu aasta, pead sa hea suhte nimel palju pingutama. Tahad olla salapärane, aga see tüütab ja peletab teisi. Kõik sinusse puutuv ei pea olema müstiline ja elu sinuga ei peaks olema arvamismäng.

Tervis: Lõpeta laisklemine ja hakka korralikult trenni tegema — kui sa regulaarseks treeninguks aega ei leia, püüa rohkem jalgsi käia.

Raha: Püüa mitte üle mõelda. Sinu suurim probleem on laiskus, nii et võta end kokku ja püüa veidi aktiivsem olla. Rahast sul sel aastal puudu ei jää, kuid see ei tähenda, et sa ei peaks tuleviku nimel pingutama.

HOBUNE

Suhted: Sinu vabadusearmastus ja soov piiridest vabaneda võib takistada õnne, mida võiksid leida kellegi teisega. Väikesed piirid ei võta sinult vabadust, nii et pühendu rohkem oma suhtele ja intiimsetele hetkedele.

Tervis: Sel aastal on sul palju tööd, nii et ära lase stressil endast viimast võtta. On oluline piisavalt puhata ja magada ning ära unusta, et ka väiksemad valud võivad anda märku mõnest suuremast probleemist. Vajad sel aastal vee lähedust — jaluta rannas, võta endale kala, käi ujumas ja loomulikult joo vett!

Raha: Praegu pole aeg rahaga riskida. Kui arvad, et oled millegi hoolega läbi mõelnud, võid lõpuks ikka peidetud ohtude tõttu kannatada. Tea, et kõik pole kuld, mis hiilgab. On aeg raha veidi kõrvale panema hakata.

LAMMAS

Suhted: Suhtes ole avatud ja ära hoia saladusi, kuid uue armastuse leidmisel mõjub kerge salapärasus ligitõmbavalt.

Tervis: Maoaastal on tervislik toitumine eriti oluline — eemalda oma dieedist valge suhkur ja söö selle asemel rohkem köögivilju ja täisteratooteid. Mida positiivsemalt meelestatud sa oled, seda parem. Püüa rohkem aega looduses veeta!

Raha: Nüüd on aeg raske töö vilju noppida. Võimalik, et reisid sel aastal palju, nii et nende kulutustega tuleks juba eos arvestada. Sel aastal on parim aeg osta midagi suurt, olgu selleks siis auto või hoopis maja.

AHV

Suhted: Ära otsi suuri muutusi ja püsi pigem samal lainel. Aasta pole sinu jaoks ei hea, ei halb. Kui sul tuleb tuju olla tavalisest romantilisem, siis lase käia. Püüa vältida tülisid, sest need kipuvad sel aastal suureks kasvama.

Tervis: Hoia eemale rasvasest toidust ning söö rohkem puu- ja juurvilju. Kui tunned, et ei saa toidust kõiki vajalikke aineid kätte, ära karda võtta toidulisandeid. Oomega-3 rasvhape võib olla just see, mida sel aastal rohkem vajad. Loomulikult ei tohiks ka trenni unustada!

Raha: Ära võta riske, ses raha ei kasva puu otsas. Ole ettevaatlik ja ära usalda oma raha igaühe kätte, sest su teele võib sattuda salakavalaid petiseid.

KUKK

Suhted: Võid suhtes olles tunda, et raiskad end — mis siis, kui jääd ilma millestki veel paremaks? Tea, et suhe ei kärbi sinu tiibu. Vastupidi, see võib sulle tiivad kinkida! Miks sa ei võiks lennata koos oma partneriga? Kui oled vallaline, ära muretse. Tähelepanu jagub sulle sel aastal küllaga.

Tervis: Hoolitse enda eest ja hoia oma tervist, siis ei kipu hädad sulle ligi. Ära aga arva, et kui su tervis on korras, võid sa laiselda ja kiirtoitu süüa! Trenn ja tervislik toitumine olgu osa sinu igapäevarutiinist.

Raha: Kui sul on veidi raha üle, investeeri see targalt. See aasta sobib iseäranis hästi kinnisvaraostuks. Miks mitte soetada endale ka mõni uuem tehnikavidin?

KOER

Suhted: Ole aus ja kõik läheb hästi. Igasugune salatsemine ja keerutamine sulle kasu ei too. Ära unusta, et tundeid ei näidata vaid tegudega ja vahel tuleb ka suu avada ja südamest rääkida.

Tervis: Parimaks stressimaandajaks oleks mõnus spaakülastus vähemalt paaril korral selle aasta jooksul. Oluline on hoida oma käsi ja jalgu - tee aeg-ajalt maniküüri ja pediküüri, kreemita ning kanna mugavaid jalanõusid.

Raha: Eralda asjad, mida sa tahad asjadest, mida sa vajad nind väldid üleliigseid kulutusi. Oma varal tasub silm peal hoida, sest iial ei tea, kes seda endale jahib.

SIGA

Suhted: Ees on romantiline aasta, olgu siis kallimaga kaisutades või uute inimestega küünlavalgel õhtust süües. Pööra tähelepanu detailidele — ilus pesu, kvaliteetne toit, hea muusika…

Tervis: Väldi stressi ja joo palju vett. Sel aastal hoia eriti oma kaela ka kõrvu — talvel hoia sall kaelas ja müts peas, ära kuula liiga kõvasti muusikat ja hoia ka intensiivset trenni tehes oma kaela. Võiksid üle vaadata ka oma madratsi ja padjad, et need oleksid võimalikult selja- ja kaelasõbralikud.

Raha: Hoolitse oma rahaasjade ees ise ja ära usalda neid kellegi teise kätte. Aasta pole hea suurteks ostudeks, eriti kui need hõlmavad ka laenu võtmist.