Kui enamikul piltidel on su näol särav naeratus, on sul kolm korda suurem tõenäosus elada õnnelikus abielus kui neil, kes kortsutasid lapsena või ka teismelisena fotoaparaati nähes kulmu.

Mida rohkem keegi pildi peal mossitab, seda kindlamini ootab teda tulevikus lahutus, väidavad USA Indiana ülikooli uurijad, kes küsitlesid ligi 650 täiskasvanut ja võrdlesid ühtlasi nende koolilõpuaegseid pilte. Igalt uuringus osalejalt, kelle vanus jäi 21 ja 87 eluaasta vahele, küsiti, kas ta on lahutatud. Samal ajal vaadati, kas ja kuidas ta oma lapsepõlvepiltidel naeratab.

Hädavaevu ja virilalt naeratavate laste hilisem elutee viis nad 3 korda kindlamini abikaasast lahku kui nende oma, kes pildil avalalt naeratasid. Lisaks vaadati ka uuringus osalejate pilte, mis olid tehtud, kui nad olid kõigest viieaastased. Tulemused üksnes kinnitasid, et mossis nägu lapsepõlvepildil tähendab hilisemat abielulahutust.

Teadlaste arvates püüavad rõõmsameelsed inimesed suhetes üleskerkivaid probleeme pigem lahendada kui kohe lahutama hakata. Samas on võimalik, et avala naeratusega ja õnnelikumad inimesed abielluvad samasuguse päikesekiirega. Või on õnn lihtsalt nakkav, oletavad uurijad.

Allikas: Mail Online