***LÕVI
Lõvis liikuv Marss teeb esmaspäeval negatiivse aspekti (kvadraadi) piirangute ja takistuste sümboli Saturniga. Seega võid tunda, et sul on raske oma energiat väljendada — sa kas pidurdad oma hoo ise maha või takistavad sind mingid välised asjaolud või teised inimesed. Ka võib mõni negatiivne minevikukogemus sind nüüd alateadlikult häirida ja sinu entusiasmi oluliselt vähendada.
Nädala teises pooles võid kokku puutuda infoga, mis on kas moonutatud või täiesti vale. On oht, et võtad selle info põhjal vastu mingi otsuse ja see viib sind valele teele. Ka peaksid vältima vaimset ülepinget ja piisavalt puhkama ja ka end füüsiliselt liigutama.

***NEITSI
Algaval nädalal peaksid hoolikalt mõtlema, mida ette võtta ja mida mitte. Nimelt võib nädal kaasa tuua energeetilise madalseisu, mis võib väljenduda väsimuse ja tülpimuse tundes. Nüüd oleks sul kasulikum rohkem omaette olla, sest rahva seas suures saginas võid kergesti langeda mõne energiavampiiri ohvriks. Kuna su energiavarud pole kiita, võid rahva seas ka mõne viiruse üles korjata. Nädala teises pooles võid Merkuuri ja Pluuto kvadraadi mõjul kogeda mingit mõttekrampi või kinnisideed, mis hakkab sind kummitama. Info, millega kokku puutud, vajaks kindlasti ülekontrollimist. Nädala teine pool ei sobi ka suuremateks ostudeks — eriti käivad siia alla elektroonilised vidinad, arvutid, telefonid.

***KAALUD
Esmaspäeval tuleks vältida kalli tehnika ja ka peente aksessuaaride ostmist. Esmaspäevast neljapäevani võid kergesti mõnes grupis, rühmas või seltskonnas kellegagi tülli pöörata. Näiteks meeskonnatööd tehes võid tunda, et sinu soovidega ei arvestata. Kolmapäeval ei ole soovitav sõlmida olulisi lepinguid ega ka anda või uskuda lubadusi. Neljapäeval võid olla hajameelne ning seeläbi oma asju kaotada või ajad lihtsalt midagi olulist segamini.
Seevastu laupäevane Veenuse trigoon Neptuuniga annab su armuelule uut hoogu ja loob meeldiva tasakaalu su hinge ja keha vahel. Partneriga on kergem „ühte sulada“ ja kogeda koos Kosmilist Armastust. Sellel nädalal soovitakski lihtsalt olla ja armastada, mitte niivõrd rääkida ega analüüsida oma suhet — liigne mõistuspärasus võib nüüd kergesti tupikusse viia.

***SKORPION
Esmaspäeval ja teisipäeval liigub Kuu Skorpionis — need päevad võimendavad sulle tüüpilisi iseloomuomadusi. Esmaspäeval teeb Kuu ühenduse Saturniga ning kvadraadi Marsiga — õhus on pinget ja frustratsiooni, mis võib mitmesugusid konflikte provotseerida. Seevastu teisipäev sobib kenasti aktiivseks eneseväljenduseks, oma individuaalsuse rõhutamiseks — soositud on igasugused kirglikud tegevused. Teisipäev sobib suurepäraselt kõige kindlustamiseks ja tugevdamiseks. Kolmapäeval tuleks vältida suuremaid oste ja mitte sooritada suuremaid rahalisi tehinguid. Kolmapäeval siseneb aga Veenus Skorpionisse ning teeb samas ka harmoonilise aspekti Neptuuniga. Seega on eriti nädala teine pool romantilises plaanis igati nauditav. Sinu ja su partneri vahel on rohkem hoolivust ja täielikku kokkusulamise tunnet.