JÄÄR — Kui sa Jäära välja vihastad, saab ta tõsiselt kurjaks. Mõne aja pärast on tal kõik meelest läinud, aga kui su kuritegu talle uuesti meenub, ei räägi ta sinuga jälle tükil ajal sõnagi. Kuni jälle unustab. Ja siis jälle meelde tuleb.

SÕNN — Solvunud Sõnn on vihane elu lõpuni. Temalt pole mõtet isegi andeks paluda, sest ta ei andesta ega unusta mitte iial! Kõikidest tähemärkidest on just Sõnn see, kellega tõesti ei ole mõtet tüli norida.

KAKSIKUD — Kaksikud andestavad. Aga sa ei tea kunagi, millal või kuidas see juhtub. Mõnikord piisab sellest, et sa lihtsalt vabandad. Teinekord vajavad nad kaks päeva kuni kuus nädalat mõtlemisaega. Või tahavad tundide kaupa arutleda ja end tühjaks rääkida. Ühes võid kindel olla — Kaksikud pikka viha ei pea.

VÄHK — Vähiga on lihtne. Nemad andestavad kõik, kui suudad piisavalt kurba nägu teha ja nende emotsioonidele pihta saada.

LÕVI — Lõvid on armastavad, positiivsed ja väga lojaalsed, nii et kui te olete lähedased, annab ta sulle andeks, kuid sa pead selle nimel kõvasti vaeva nägema. Võõrad või pooltuttavad on aga hädas, sest nemad saadab Lõvi esimese eksimuse peale kukele.

NEITSI — Neitsid andestavad, kuid ei unusta ja tuletavad su eksimusi sulle veel 25 aastat hiljemgi meelde. Nad ei suuda vastu panna ja tõstavad teema üles igal võimalikul ja võimatul juhul, nii et parem on neile mitte käru keerata.

KAALUD — Pole probleemi. Lihtsalt vabanda ja kõik on korras, sest Kaalud tahavad kõigile meeldida ja säilitada rahu maa peal.

SKORPION — Parimal juhul suudad sa neile tõestada, et oled andnud endast kõik, et uut võimalust välja teenida. Tõenäolisemalt aga kasutavad nad sinu viga selleks, et sulle kätte maksta ja sinu elu ära rikkuda.

AMBUR — Amburitega võib minna nii ja teisiti. Neile meeldib endist mõelda kui heategijatest ja lahketest hingedest, seetõttu nad võivad teha näo, et teie vahel on kõik korras. Aga teisalt nad kipuvad endast liiga hästi arvama ning võivad leida, et neil pole sind enam vaja.

KALJUKITS — Kaljukitsed ei andesta, kuid nad võivad teeselda, kui neil endil on sinu käest midagi vaja.

VEEVALAJA — See tuleb küll raskelt, kuid lõpuks nad annavad andeks, sest andestamine on õige tegu ja Veevalajad tahavad alati käituda just nii, nagu on kõige õigem. Mida kiiremini sa suudad neile väga põhjalikult ja loogiliselt ära põhjendada, et sa tegelikult ka kahetsed ja väärid uut võimalust, seda kiirem leppimisprotsess tuleb.

KALAD — Kalad ei pea vimma, sest nende meelest on viha mõttetu emotsioon. Anna neile natuke aega ja lase neil juhtunut seedida ning peagi helistab ta sulle tagasi ja kõik on jälle okei.

Allikas: The Frisky