1. Alusta väikese alaga. Kui vahatad jalgu, alusta pahkluudest. Käsi puhastades kanna väike kogus vaha umbes kella suurusele alale ja alusta sellega. Kandes kuuma vaha kogu piirkonnale korraga, kuivab see ära enne kui jõuad protseduuriga alustadagi ja siis pole sul lootustki karvu koos juurega kätte saada.

2. Brasiilia-bikiini jaoks pead olema painduv. Soovides oma intiimpiirkonda täiesti puhtaks saada, pead suutma oma keha liigutada ja võtta sisse positsioone, mis ei ole eriti mugavad ega meeldivad. Hea painduvus tuleb ainult kasuks, seetõttu soovitavad kosmeetikud enne protseduuri joogatunnis käia. Pluss — mida lihtsam sulle ligi pääseda on, seda kiiremini töö tehtud saab ja seda vähem aega pead seda piina kannatama.

3. Kulmude vahatamiseks märgi vahatatav ala valge silmapliiatsi või laineriga, et oleks vähem niisama plätserdamist.

4. Kui plaanid kuuma vaha kasutada oma hellas piirkonnas, lase sellel enne korralikult maha jahtuda! Vaha, mis käega katsudes tundub soe, on allpool naba KUUM ja sa võid omal naha maha põletada.

5. Pool tundi enne vahatamist kasuta karvutustamist vajavatel piirkondadel tuimestavat kreemi või geeli.

6. Või võta sisse valuvaigisti. Pole oluline, milline, peaasi, et see sulle sobib.

7. Kodus protseduure tehes pane telekas käima, et tähelepanu valult kõrvale juhtida. Vaata oma lemmikseriaali või muusikavideosid ja röögi kaasa laulda, et ei saaks valule keskenduda.

8. Koori vahatatavad pinnad enne tööle asumist. Nii eemaldad surnud naharakud, mis võivad karvakesi kinni hoida ja sul on võimalik kõik karvad esimese tõmbega kätte saada.

9. Ära lase karvadel kasvada pikemaks kui 0,5 cm. Lühemad karvad ei taha hästi välja tulla ja pikemate vahatamine on jubedalt valus. Kui oled end unarusse jätnud ning jalgadele või püksi täieliku põõsa kasvatanud, lõika karvad ise enne protseduuri lühemaks või palu kosmeetikul seda teha.

10. Pane aaloe vera geel vahatamisele eelneval õhtul külmikusse. Su kaenlaalused ja bikiinipiirkond tänavad sind.

11. Eriti tundliku naha puhul palu kosmeetikult külma kompressi. See võib olla puhas ja külm vesi kohe pärast vahatamist või rahustav roosivee toonik.

12. Lõpeta raseerimine, kui oled otsustanud vahatama hakata. Siis on tagasi kasvavad karvad pehmemad ja nad kasvavad ühes suunas, mistõttu on neid kergem ja valutum eemaldada.

13. Pärast vahatamist hoia vähemalt 24 tundi eemale igasugusest lõhnavast ja alkoholi sisaldavast kosmeetikast. Need ärritavad niigi õrna nahka veelgi rohkem.

14. Kulmude vahatamise ajal salongis ei tohiks sa täiesti sirgelt istuda. Pigem peaksid lamama, et vaha ripsmetele ei tilguks, sest sealt on seda pärast väga keeruline kätte saada.

15. Kui oled närvis ega leia kosmeetikuga ühiseid jututeemasid, võta ajakiri ette ja süvene sellesse. Pole väga mugav, kui keegi võhivõõras sul seal allpool toimetab ja sulle põrgupiina valmistab, nii et kosmeetikud saavad suurepäraselt aru, kui sul erilist jututuju ei ole.

16. Arvesta sellega, et kodus kasutatavad vahad ja vaharibad ei pruugi anda täiuslikku tulemust.

17. Pärast vahatamist väldi liiga kitsaid riideid ja ära mine päikese kätte vähemalt 24 tundi.

18. Ära iialgi planeeri vahatamist vahetult enne või pärast menstruatsiooni või selle ajal. VALUS!!!

19. Parim ehk valutum aeg vahatamiseks on vahetult pärast “päevade” lõppu ja menstruatsioonitsükli keskel.

Allikas: Buzzfeed