1. “Mul on sulle hiljem üllatus”

Kes ei erutuks sõna “üllatus” peale? Su mees hakkab kohe mõtlema kõigi asjade peale, millega sa teda üllatada võiksid ja sellised mõtted mõjuvad mehele nagu eelmäng. Ja mis puudutab üllatust: sa tead ise väga hästi, mis su meest üles kütab — seksikas pesu, rollimäng või lihtsalt vanaemale külla saadetud lapsed, nii et anna minna.

2. “Täna õhtul me hoolitseme sinu eest!”

Saamine ja andmine on suhtes võrdselt tähtsad, aga mõnikord võib totaalne andmine olla meeletult erutav. Mees lihtsalt sulab, kui ta näeb, et ta on sinu arvates ikka veel ülikuum ja sa ei tea midagi paremat kui terve õhtu teda ümmardada. Ja muidugi võid nii toimides olla kindel ka selles, et sa saad varsti sarnase õhtu ka enda jaoks.

3. “Sa nägid täna hommikul tööle minnes ikka eriti kuum välja.”

Selline kompliment tekitab mehel kohe tuju. Veel parem, kui sa rõhutad detaile: näiteks et  see aftershave tekitab sinus alati vallatuid mõtteid või et see helesinine triiksärk tõi ta musklid nii seksikalt esile.

4. “Võta täna poest üks vein ka.”

Vein lihtsalt viitab seksile ja kõik, nii on! Veini joomine tekitab meeleolu ja lõõgastab teid. Muud probleemid hajuvad ja tähelepanu liigub kehalistele naudingutele.

5. “On ju, see seelik teeb mu jalad eriti pikaks?”

Naise enesekindlus ja tähelepanu juhtimine enda heale välimusele on afrodisiaakum number üks. Ja juba miniseeliku mainimine paneb mehe automaatselt mõtlema sellele, mis seal seeliku all on.

6. “Mul on ikka veel meeles, kui sa…”

Tuletades oma mehele meelde mingeid seksikaid hetki teie minevikust, tahab mees neid hetki kohe juurde tekitada. Sinu meenutused tuletavad mehele ka meelde, mis sulle kõige rohkem meeldib ja ta üritab sulle seda naudingut pakkuda.

7. “Ma vajan sind.”

Sinu sõnad, et sa teda vajad, seostuvad mehel otsekohe seksiga. Kõige erutavamalt mõjub see talle juhul, kui sa talle seda teiste inimete juuresolekul vaikselt kõrva sosistad. Veel rohkem kindla peale lähed välja, kui sosistad “ma tahan sind”.

8. “Ma igatsen sind.”

Käitu samamoodi nagu eelmise punkti puhul ja ta on sinu.

9. “Aitäh!”

See on alati mehe jaoks võlusõna. Mida rohkem sa teda tänad, seda rohkem ta tahab sulle selleks põhjust anda.

Allikas: Woman's Day