Seks ei pea olema ideaalne

Millegipärast arvatakse, et head partnerid saavad asjaga maagiliselt hakkama. Et seksis ei tohiks olla mitte midagi piinlikku ja kohmakat, kõik peaks justkui imeväel toimima. Mõtle nüüd palun uuesti — me oleme kõik inimesed. Igasugused piinlikud juhtumised võivad seksi hoopis meeldejäävamaks muuta. Sa ei mäleta ehk seda korda, kui eriti tugeva orgasmi said, aga kindlasti mäletad seda, kui voodist alla kukkusid.

Kire lood sa ise

Kõik ei ole nii nagu filmis. Naised ei ole viie sekundiga riidest lahti ja valmis tegutsema. Sama lugu on ka meestega. Keegi ei jaluta tänaval ringi nii, et ta oleks kogu aeg lõõmavat kirge täis. See tuleb ikkagi ühiselt luua.

Sa ei pea olema kogenud, et head kogemust saada

Sa võid olla hea armastaja ja seda ei määra sinu partnerite arv. Loeb see, mida sa tegelikult teed ja kui valmis sa katsetusteks oled.

Naised masturbeerivad

See, et naised masturbeerivad, ei ole juba ammu enam tabuteema. Siiski tundub see millegipärast paljudele täiesti uskumatu ja imetabasena. Masturbeerimine on üks elu osa, aktsepteeri seda!

Sa näed naba alt hea välja

Naised muretsevad sageli, et nad ei näe “sealt piirkonnast” head ja ihaldusväärsed välja. Pea meeles, et iga naine on oma ehituselt erinev. Seega — ei ole olemas üht ja õiget, kõik on suurepärased ja ilusad!

Ära karda domineerida

Kui sa tahad midagi uut proovida, siis tee seda! Loomulikult pea enne enda partneriga ka nõu ja küsi, kas ta on ka asjaga päri. Ärge häbenege — te ju olete omaette ja mis on kõige õudsem asi, mis juhtuda võib? Ei tule välja ja hakkate naerma?

Valus seks on küll levinud, kuid see ei pea nii olema

Alustage rahulikult, kasutage libestit — see jätab valusa seksikogemuse minevikku.

Ole avatud

Number üks seksinõuanne: ole valmis uusi asi proovima ja seksist rääkima. See on suurim probleem, mis inimestel on. Ära häbene!