Kaheksa nõuannet pühadepohmelli raviks!

Detsember on teadagi pidude kuu ja tuleb ette, et aegajalt võivad üritused, koosviibimised, õhtusöögid toimuda ka keset töönädalat. Samuti on ju mõistetav, et ei ole lihtne loobuda heast, tihtipeale ka spontaanselt toimuvast peost, mis sest, et magamiseks jääb vaid mõni üürike öötund.
Loe edasi...

Naisteka kõhukiirabi: mida teha, kui oled liiga palju söönud

Eestlastel on kaks tähtsaimat söögipüha - jõulud ja jaanipäev. Mõlemal ajal kasvab isu mäekõrguseks ning lauad on lookas ja toitu läheb näost sisse rohkem kui kõht vastu võtta jõuab. Mida teha siis, kui oled liiga palju söönud? Allpool mõned nõuanded, kuidas raskustunnet leevendada.
Loe edasi...

Põhjused, miks ei tohi ennast kunagi pärast suurt söömingut näljutama hakata

Dieet

Õhtused peod ja grillimised võivad su maole tõeliseks katsumuseks kujuneda. Hommikune toidupohmell tekitab ahastuse ja tunde, et enam kunagi ei tohi midagi süüa. Tegelikult aga ei tohiks end kunagi paanikahoos näljutama hakata. Miks?
Loe edasi...

Keha vedelikutasakaal ei ole naljaasi — ka liiter vett mõjutab heaolutunnet

Kattepildid

KAALUABI: Suur osa meie kehast koosneb veest ning veel on kehas meie heaolus tähtis roll. Tavaliselt annab keha varakult märku kui vedelikust on puudus. Suure pingutuse korral või palavuses on vedeliku tasakaalu aga raske hoida. Ehk suure pingutuse korral või palavas kuumuses on vedeliku tasakaalu hoidmine raske, sest janu ei jõua suure higistamise korral ajuni.
Loe edasi...

See nipp aitab sul jõulud liigsete kilode pärast muretsemata üle elada!

FIGUURISÕBRAD: Jõuludeaja pühadetoite nautides oleks hea, kui vahepeal saaks pisut jalgu sirutada ja soovitavalt perega liikumist nautida. Olgu ilm missugune tahes, igatahes teeb see rõõmu ja toob värskendust kõigile, samuti aitab liikumine kehal paremini hakkama saada söödud toitudega.
Loe edasi...

Figuurisõbrad annavad nõu: kuidas vältida pühadeajal ülesöömist

naine kaaluga

Käes on pühadeaeg ja see tähendab paljude jaoks pidusööke pere ja sugulaste keskel ning jõulupidusid töökaaslastega. See on ilus aeg, kuid isegi jõulude ajal ei tohiks oma keha ja organismi unarusse jätta.
Loe edasi...

Kõht sai natuke liiga täis? Loe siit, kuidas kehva enesetunnet parandada

Peavalu

Läksid verivorsti ja hapukapsaga natuke liiale? Pole hullu, kehvast enesetundest on õnneks võimalik kiiresti vabaneda. Loe siit!
Loe edasi...

Minu toit: 14 parimat toitu, mis kaalulangust toetavad

Sööd oma arust vähe, aga kaal tõuseb. Hakka sööma hommikusööki ning võtma lõuna-ja õhtusöögi vahel väikest oodet, kirjutab www.minutoit.ee.
Loe edasi...