***LÕVI

Nädal soosib kõiki üks-ühele suhteid, kokkuleppeid, lepingute sõlmimist jne. Keegi võib anda hea idee või aitab ta sind muul viisil. Teises plaanis toob nädal fookusesse asjad, mis võivad tunduda salapärased, müstilised või lihtsalt arusaamatud. Kui plaanid mingit suuremat muutust, siis nüüd on kerge oht, et võid muudatustega seoses langetada otsuse, mis hiljem suurt peavalu põhjustama hakkab.

***NEITSI

Algav nädal võib muuta kõik üks-ühele suhted kas siis keeruliseks või romantiliseks ja idealiseerituks. Teisel tasandil võib keegi sinu suhtes ebasiiralt ja teesklevalt käituda või sulle lausa valetada. Rolli võib mängida ka varjatud konkurents, samuti võib keegi sind üritada tõmmata mingisse kahtlasse ettevõtmisse. Nädala teine pool sobib kenasti kõigeks, mis seotud sinu töö ja tervisega seonduvaga.

***KAALUD

Nüüd on kõige olulisem hoida oma tervist — seda nii söögi-joogi tasandil kui ka väljas liikudes. Hoidu külmetumast ning vali hoolikalt inimesi kellega suhtled — virisejad ja halisejad lülita oma suhtlusringkonnast välja. Ehk siis ära satu negatiivselt meelestatud inimeste auraväljadesse. Kuid armuasjade liinis on su võimalused suurepärased — pead lihtsalt ise olema otsustavam ja konkreetsem. Juhututvused pole siiski soovitavad.

***SKORPION

Tunned ehk suuremat soovi täiel rinnal elu nautida. Sul võib olla raske endale midagi keelata, mistõttu võid võtta täiesti ebamõistlikke riske. Sind võib haarata petlik õnnetunne, et kõik saab minna vaid hästi. Uute juhusuhete loomine võib lõppeda väga keerulise või pikantse olukorraga. Kui aga oled loominguline inimene, siis naudid suurepärast fantaasialendu ning oled äärmiselt produktiivne.