Olen noor ema. Mu tütar sai hiljuti kaheaastaseks ning on terve ja tubli. Meie elu oleks ilus, kui mulle ei teeks muret mu keha, mis ei taha kuidagi oma endist vormi saavutada.

Olen praegu 23-aastane, lapse sain 21-aastaselt. Olin igalt poolt kuulnud, et kui nii noorelt sünnitad, ei peaks olema mingit probleemi pärast sünnitust oma vormi tagasi saada. Paraku minul ei läinud see sugugi libedalt, otse vastupidi.

Kohtusin oma lapse isaga 18-aastaselt. Ta on mulle hiljem öelnud, et ta märkas kohe minu täiuslikku keha, kuigi ta loomulikult oli džentelmen ega alustanud meie tutvust komplimentidega minu keha, vaid ikka mu armsa olemise ja iseloomu kohta. Ma ei arvagi, et keha oleks kõige olulisem asi inimese juures, aga ei saa salata, et olen ise ka alati oma figuuri üle uhke olnud. Mind on (või pigem oli) õnnistatud klassikalise liivakellafiguuriga ja tundsin end oma saledas, kuid samas kurvikas kehas suurepäraselt ja enesekindlana.

Pärast oma mehega kohtumist hakkasime üsna varsti koos elama ja ka otsus laps saada tuli üsna pea. Ma ausalt öeldes isegi ei mõelnud selle peale, et rasedus ja sünnitus mu figuuri eriti kahjustada võiksid. Rasedana polnudki midagi hullu. Kõik ütlesid, et ma näen täpselt samasugune välja kui enne, lihtsalt kõht on ees. Tundsin ka ise end hästi ja rasedus oli kerge. Sünnitus oli ka tegelikult esimese lapse kohta päris kerge, läks 6-7 tundi ja komplikatsioone polnud.

Pärast sünnitust taastusin muidu kiiresti, aga kõht jäi lotendama. Hakkasin kohe vaikselt trenni tegema ja lootsin, et mu keskkoht läheb õige varsti sama peenikeseks kui see enne oli. Aga seda ei juhtunud. Pole juhtunud siiamaani. Rindadest pole ka suurt midagi järel. Imetasin veidi üle aasta ja pärast seda läksid rinnad väiksemaks ja selliseks jäidki. Nüüd olengi noor 23-aastane naine, kes peaks olema oma tippvormis, aga on hoopis väikeste äravajunud rindade ja lotendava kõhuga "mammi". Olen igasuguseid trenne ja dieete proovinud, miski ei paista mõjuvat. Mees küll ütleb, et olen ilus, aga ma tean, et ta räägib seda ainult minu lohutamiseks.

Ma oleksin väga tänulik, kui keegi oskaks midagi soovitada, mis mind aitaks. Ärge palun öelge, et ma peangi nüüd terve elu sellise figuuriga veetma!