Hallid, tumeda äärisega silmad

See inimene armastab fantaseerida. Nõiavõimed on temas kahtlemata olemas, aga peidetud kuhugi hingesügavusse ning avalduvad vaid unenägudes ja hetkelistes äkilistes selginemistes-valgustumistes. Kui sul on sellised silmad, siis sa lihtsalt pead endasse uskuma — sinu oletused on reeglina eksimatud, aga ideed võivad tuua sulle enneolematu edu. Paljud arvavad, et sul veab.

Hallid, rohekate laikudega silmad

Võid ühel või teisel määral inimesi mõjutada, sundida neid sinu tahtele alluma. Aga ole ettevaatlik, sinu anne ei ole nii suur, et mõjuda pikka aega. Püüa seda annet mitte liiga kaua kasutada. Püüa kõik oma suhted inimestega üles ehitada eelkõige mõistuse abil, aga oma annet kasuta täiendava abilisena.

Helesinised silmad

Kui need on puhtad taevasinised, siis oled kahjuks ilma võlujõust. Ära muretse, selle asemel on sul lapse selge mõistus, oled vahetu, armas ja õrn. Nii armastavad sind kõik niigi. Ei ole vaja endale nõia maski ette panna. See oleks sinu jaoks võõras. Isegi, kui keegi üritab sulle nõidumist õpetada, sul ei tule nagunii midagi välja. Mis teha, sulle pole see määratud.

Pruunid silmad roheliste laikudega

See räägib sellest, et sul on loomulikud võimed, aga kui sa leiad endale andeka õpetaja, siis need võimed arenevad. Selleks, et saada tõeliseks nõiaks, on vaja kõrvalist abi. Aga isegi arendamata ande korral pead sa kuulama ennast ja usaldama oma intuitsiooni ning unenägusid, mis vahel täituvad.

Pruunid silmad kollakate laikudega

See on tõend sinu kavalusest ja leidlikkusest. Sul on annet igast situatsioonis välja keerutamiseks ning tulla välja nii tulest kui veest. Kas suhtuda sellesse kui nõidusesse? Otsusta ise.