Klassikalised musta, valge, tumesinise ja halli kombinatsioonid on tarkusepäeval kindla peale minek. Kaubamajas võib tüdrukutele proovida Zalekua lihtsalõikelisi pluuse, pihikseelikuid ning kleite. Poisid näeksid šikid välja eestimaiste tootjate rõivakomplektis, mis koosneb näiteks erilise koemustriga Sangari triiksärgist ja Emma & Theo vestist ning viisakatest pükstest. Eriti pidulikku riietust soovival noormehel tuleks otsida Kinderiti kaubamärgi musta pintsakut ning musti viigipükse. Julgemaid valikuid võib vaadata aga Tommy Hilfigeri, Mayorali, Rene Derhy, Billybanditi ja Liu Jo kollektsioonidest, kus leidub nii silmapaistvaid mustreid kui säravaid värve.

Mugavaid igapäevaseid koolirõivaid on Kaubamajas samuti igale maitsele ja erinevas hinnaklassis. Kaubamaja püsiklientide ammused lemmikud on Name It, s.Oliver, Pepe Jeans, Desigual, Mayoral. Katsetamist ootavad aga julgete trükipiltidega Molo, värvikas Hispaania kaubamärk Boboli ning teada-tuntud kvaliteediga Timberland ja Tommy Hilfiger. Iseteadlikule koolitüdrukule, kes otsib stiilsele printsessile sobivaid rõivaid, meeldib kindlasti Creamie valik. Ka Lego fännidele pakub Kaubamaja erineva temaatikaga T-särke, pükse, ülerõivaid ja aksessuaare.

Teksapükse leidub iga aktiivse poisi ja tüdruku garderoobis ning Kaubamajast saab sobiva püksipaari igasuguse kehatüübiga koolilaps, sest kaubamärgi Blue Effect teksad on saadaval kolmes laiuses. Proovida võib ka Levise, Garcia, s.Oliveri, Tommy Hilfigeri ja Pepe Jeansi pükse. Valikus on nii kerge kulutusega teksaseid kui viisakaid musti ja tumesiniseid teksapükse, mis sobivad ka koolivormina kandmiseks.

  • Garderoobi täiendamiseks on nüüd parim aeg, sest ostes 4. septembrini Kaubamaja koolilaadalt vähemalt 10 € eest koolitarbeid, saab kassast kupongi, mille esitamisel on Kaubamajas kõik riided ja jalatsid 20% soodsamad.

Suure valikuga saab tutvuda www.kaubamaja.ee.

Jaga
Kommentaarid