Liivakella jumalannad

Kui Sa oled see õnnelik, keda on õnnistatud kitsa piha, ent kurvika puusa ning lopsaka rinnaga, siis oled tõenäoliselt liivakellakujuline tüdruk. Oled õnnega koos, sest Sulle sobivad peaaegu igat tüüpi seelikud. Seetõttu ole julge ja vali näiteks kõrgema pihaga mudel, mis rõhutab ideaalselt Sinu taljet. Täiuslikult sobivad ka pikad vabalt langevad seelikud, mis rõhutavad vöökohta, muutes Su ka visuaalselt saledamaks.

Õuna-Eva

Suur osa Sinu kehakaalust koguneb kitsaste puusade kohale, Sinu rinnakorv ning õlad on laiad ning Sind on õnnistatud imeliste jalgadega – tõenäoliselt kuulud õunakujulise kehaga naiste hulka. Seelikut valides tuleks üritada peita kitsaste puusade puudust. Mistõttu sobib õunakujulise kehaga naistele kõige paremini voltidega ning kellakujulised seelikud, et rõhutada taljet ning jätta mulje pisut laiematest puusadest. Julgelt võid valida kandmiseks ka lühemad seelikud, et oma kauneid sääri näidata ning sellega keskkohast tähelepanu eemale tõmmata.

Magus pirn

Sinu alakeha on laiem kui ülakeha – teisisõnu, Sinu puusad ja reied on laiemad kui Su õlad, tagumik on ümmargune ning keskkoht kergelt eristuv. See on kõige iseloomulikum pirnikujulise keha tunnus. Et oma peenikest keskkohta rõhutada, võiksid kanda A-lõikelisi seelikuid, mis peidavad laiad puusad ning annavad väga naiseliku ning kauni ilme.

Võluv barrel

Ruudukujulise kehaga naised ei saa kiidelda kitsa pihaga, mistõttu sobivad neile kõige paremini pikad ja vabalt langevad seelikud. Need lisavad elegantsi ning suunavad tähelepanu vöökohalt eemale, ahendades samas optiliselt taljet. Soovitav on valida madalama vöökohaga seelik, mis muudab jalad visuaalselt pikemaks.

Kitsa kehaga daamid

Need naised, kelle õlad, keskkoht ja puusad on sama laiad, on võimalik kurvikust tekitada näiteks kõrge pihaga seelikutes, millel on pisut laienev puusade osa. Kui oled kitsa ja peenikese kehaga, siis on Sul võimalik kanda nii pikki kui lühikesi seelikuid. Ning sa oled õnnega koos, sest ei pea ühtegi kehaosa visuaalselt väiksemaks muutma.

Jaga
Kommentaarid