Sul puudub huumorisoon
Tead ju isegi, kuidas huumor ühendab inimesi. Kui sa aga võtad elu liiga tõsiselt ja sul puudub igasugune eneseiroonia, pead leppima paraku sellega, et leiad üha vähem uusi tuttavaid. Inimestele meeldib, kui sa end vabamalt võtad!

Sa pole usaldusväärne
Loogiline, eks? Sa ei oska saladusi hoida ja mis veel hullem — sinu peale ei saa loota. Ja nõnda need sõbrad su kõrvalt kaovadki … Süüdistada saad vaid iseennast.

Sa oled stressis
Jah, kahjuks käib see meie argipäeva juurde, kellel rohkem, kellel vähem. Kuid kõige olulisem on see, kuidas sa stressiga toime tuled. Tegele iseendaga, ära ela enda muresid või viha teiste peale välja. Kahjuks on sageli nii, et lähedased kannatavad kõige rohkem.

Sa oled õel
Tegelikult ei peaks me seda sulle meelde tuletamagi. Ole sõbralik! Ära ürita teistele kogu aeg nende kohta kätte näidata.

Sul on tugev unepuudus
Meenuta seda päeva, kui sa olid välja magamata. Arvatavasti ei suutnud sa suurt millelegi keskenduda, veel vähem teistega suhelda või “head nägu” teha. Seega on pideval unetusel tagajärg ka inimsuhetele.

Sa tundud LIIGA õnnelik
Jaa, naeratus kaunistab inimest. Aga kui sul on kogu aeg hullumeelne muie näol, peletab see kõiki sinust eemale. Loomulikkus eelkõige!

Allikas: All Women’s Talk