1. Esmalt tuleks hinnata oma toa suurust ja ruumikust. Kui tuba on avar ja kõrgete lagedega, on omanikul interjööri kujundamisel üsna vabad käed. Kuid väikese toa puhul on toa kujundamine juba tunduvalt keerulisem. Tuleb arvestada, et väikese ruumi puhul muudab liigne mööbel toa veelgi kitsamaks. Hästi läbimõeldud aksessuaarid, nagu kardinad, vaibad, padjad ja pildid, on ka pisikeses magamistoas omal kohal. Siiski võiks väikeses magamistoas olla võimalikult vähe nipsasju. Seetõttu võiksite koostada oma magamistoast plaani, mille peal on võimalik toa kujundamine hästi läbi mõelda.
  2. Hinnake funktsionaalsust. Muidugi soovitakse, et tuba oleks esteetiliselt kena ja kaunis, kuid tuleks arvestada ka toas olevate esemete funktsionaalsusega. Seetõttu on soovitatav valida igale mööbliesemele ka kõige sobivam paik ning esemeid omavahel kombineerida.
  3. Oluline on paika panna eelarve, mida plaanite toa remontimiseks kasutada. Sel moel on Teil võimalik magamistoa plaanis eelnevalt üsna täpselt läbi mõelda, milliseid ja kui palju mööbliesemeid Teie tuppa on võimalik soetada.
  4. Veel võiksite eelnevalt mõelda sellele, millist õhustikku Te oma tuppa täpselt luua soovite. Kui soovite toale anda modernse välimuse, siis tuleks valida ka modernsele interjöörile vastav mööbel. Klassikaline stiil nõuab aga mõnevõrra erinevaid mööbliesemeid, kus tavaliselt domineerivad puidust materjalid ning tumedates toonides mööbel.
  5. Remondiga alustades on alati soovitatav eelnevalt konsulteerida ka oma ala professionaalidega, kes aitavad tähelepanu pöörata muudele detailidele, millega toa sisustamisel arvestada. Kindlasti oskab ta Teile muuhulgas jagada ka omapoolseid soovitusi, kuidas oma tuba võimalikult lihtsal moel võimalikult kauniks muuta.

Mööbli valimine on üks olulisemaid aspekte magamistoa kujundamisel, mistõttu tuleks mööbli valimisel olla äärmiselt hoolikas. On soovitatav investeerida rohkem aega, vaeva ja raha selleks, et olla kindel, et saavutate oma soovitud eesmärgid. Laia valiku mööblit leiate muideks ka internetipoodidest, kus säästate kahtlemata nii oma aega kui ka raha. Peale selle on e-poodide valik äärmiselt lai ja rikkalik.

Jaga
Kommentaarid