Loppis ja tumedad silmaalused
Pole midagi jubedamat, kui ärgata selliste kottidega silmade all, mida ei suuda isegi tonn meiki varjata. Põhjuseks võib olla liigne alkoholitarbimine, liiga kuiv õhk magamistoas või hormoonide möll. Et kotte vältida, pane pea alla veel teinegi padi. Kui seegi nipp ei aita, patsuta silmaaluseid õrnalt näppudega silma sisenurgast väljapoole. Tee seda vähemalt viis korda järjest.
Ja kui sa pärast neid trikke ikka veel tulemusega rahul ei ole, võta kaks teelusikat, kasta need minutiks jääkülma vette ning aseta paariks minutiks silmadele.

Kuivad huuled
Enne uinumist määri huultele vaseliini, see aitab parandada külmakahjustusi. Kindlasti hoia alati huulepalsamit käepärast. Talveperioodil väldi matte ja liiga kuivi huulepulki, mis toovad kõik vead kohe nähtavale. Selle asemel vali niisutavate omadustega huulepulk.

Kuiv ja ketendav nahk
Järsud temperatuurimuutused, kuiv toaõhk ja tuul muudavad naha kuivaks ja keternavaks, see aga ei näe just eriti kaunis välja. Talvel tuleks vältida liiga tugevaid näokoorijaid, kasuta meigi maha võtmiseks ning näo puhastamiseks parem tugevamat flanell- või froteerätikut. See ei lõhu nahka, kuid pühib ära kõik üleliigse ning jätab jume särama.

Kuuma vanni asemel eelista sooja või isegi leiget dušši ning vali kindlasti niisutavad vannitooted või dušigeelid. Ja määri alati paärast pesu kehale niisutavat kreemi.

Juuksed on koledad
Pärast tööd on ees ootamas pidu, kuid sa ei jõudnud hommikul juukseid pesta? Pole hullu. Ära nüüd erinevate toodete juustesse määrimisega liiale mine. Kõik, mida sa vajad, on tugev juukselakk. Pihusta seda enne soengusse sättima hakkamist juuksejuurtele ja harja läbi, et lisada kohevust. Või seo juuksed kinni ning lisa lahedaid aksessuaare — särtsakate lisanditega peavõrud või peapaelad aitavad mustust varjata ning tõmbavad tähelepanu endale.

Punnis kõht
Kõige olulisem soovitus — väldi gaseeritud jooke! Ning alati on abiks trimmiv pesu, mis üle püksiääre lotendava kõhu kenasti omale kohale tagasi lükkab.

Pohmell
Et seda ebameeldivat nähtust üldse vältida, joo ja söö nii enne alkoholi tarbimist kui peo käigus. Ahjaa, ja kindlasti tarbi enne magamaminekut vähemalt pool liitrit vett. Hommikusi tagajärgi aitavad samuti leevendada kõhusõbralikud söögid (mitte rämpstoit) ning ohtralt vett. Peavalu vastu eelista paratsetamooli, sest aspiriin ja ibuprofeen kahjustavad maksa rohkem.

Allikas: Daily Mail