“Tasuta jook, hallo-oo!“
Brent W: “See võib näida kummaline, aga minu meelest on jumala lõbus vaadata, kuidas mu pruut flirdib purjus pankuritega. Need langevad sekundiga lõksu ja kukuvad talle välja käristama. Mu neiu võtab joogid kenasti vastu ja tuleb seejuures minu juurde tagasi. Siiani pole ükski kutt üritanud mulle sellise asja pärast vastu lõuga anda.”

“Mu isa peab teda seksikaks“
Joseph P: “Mu ema ja pruudi arvates on hüsteeriliselt naljakas see, kui kallim flirdib mu isaga. Paps läheb hetkega hoogu! Ma näen, kuidas ta silmad pilluvad sädemeid, kui neiu kiidab õrritavalt ta särki.”

“Eesmärk pühitseb abinõu“
Sam F: “Mis teha, me elame maailmas, kus välimus on väga oluline. Sa võid olla meeletult intelligentne, andekas ja vaimukas, aga kui oled kole nagu öö, siis … Palju õnne, keegi ei eduta sind. Noh, ja minu pruut on väga seksikas. Nõnda ta siis flirdibki bossidega ja seda ju igati õilsal eesmärgil — et saada parem töökoht. Mis selles halba on?”

“Kõik tahavad teda!”
Jamie L: “Käin üldiselt pruudiga ta tööüritustel kaasas ja naudin seda, kuidas ta kudrutab enda kolleegidega. Ma reaalselt näen, kuidas igaüks neist tahaks ta koju vedada, et teda seal terve öö üleval pidada. Kuid tema? Tuleb ikka minuga. Alati.”

Allikas: Women’s Health