24/7 ninapidi koos olemine on niigi esialgu üpris keeruline. Lisa võrrandisse kaduma läinud pagas, plaanide käigupealt ümber tegemine ja lennule hilinemise stress ja suurepärasest puhkusereisist ongi järele jäänud üks suur tüli. Seda on võimalik vältida, kui pead teatud olulisi asju meeles, soovitab Travel and Leisure.

Räägi oma muredest

Ütle, kui sind midagi häirib. Kui tema tahab järgmise vaatamisväärsuseni jalutada, aga sina tahad taksoga minna, siis ütlegi nii. Taolised teemad tuleks kohe ja rahulikult ära lahendada, mitte neid enda sisse koguda ja siis lõpuks, kui enam üldse ei kannata, välja prahvatada. Asjal on ka teine pool: ka sina pead õppima partnerit kuulama, sest pea meeles - see on tema puhkus ka.

Päevakava ei ole kivisse raiutud

Kui teil ei ole pileteid ette ostetud või ekskursioone planeeritud, suhtuge päevakavasse võrdlemisi vabalt. Päevakava ei tasu liiga tihedaks ajada, et rongi hilinemine või vihmasadu kõike ära rikkuda ei saaks. Minge lihtsalt vooluga kaasa ja vaadake, mida päev toob ja kuhu te lõpuks välja jõuate.

Puhake ka vahepeal

Hoolimata sellest, mitu päeva te koos välismaal viibite, peate meeles pidama, et liigne tormamine on väsitav ja tegelikult ei lase teil asjast mõnu tunda. Planeerige endale teadlikult aega ka puhkamiseks, et suudaksite ühest vaatamisväärsusest välja puhata enne teise kallale asumist. Üks lebopäev või isegi paar tundi rannas kulub igal juhul ära - te tulite ju lõppude lõpuks ikkagi puhkama.

Unustage süüdistamine

Kõige olulisem on meeles pidada, et te olete ühine tiim. Täiesti mõttetu on hakata välja selgitama, kellel on õigus ja kellel mitte ning kes on arusaamatuses süüdi. Oluline on see, et leiate olukorrale lahenduse, mis teile mõlemale sobib.

Äge õiendage tagaistmel

Võõras linnas ja võõras kultuuris liikluses seiklemine ei ole kellelegi lihtne ülesanne. Veel hullemaks teeb asja see, kui keegi tagaistmelt pidevalt õiendab ja karjub ning läheb iga vale pöörde puhul endast välja. Kui näed, et partner on hädas, võta oma Google Maps lahti ja püüa koos temaga aru saada, kus te olete ja milline oleks õige tee. Vajadusel küsi kohalikelt nõu ja abi.

Ärge unustage välja magada

Ajavahe rikub tuju ära, tahad sa seda või mitte. Eriti kindlasti on tuju halb siis, kui ei ole saanud ennast pärast väsitavat lendu välja puhata ja otse seiklema tormate. Viige asjad hotelli ära, puhake tund-paar või terve öö, kuni tunnete, et olete täiesti värsked, ja alles siis minge seiklema. Vastasel juhul on tülid garanteeritud.

Ärge unustage, miks te seal üldse olete

Kõigil paaridel ei ole võimalust koos reisima minna, nii et ärge suhtuge sellesse liiga enesestmõistetavalt. Nautige iga koos oldud hetke, uusi seiklusi ja põnevaid kogemusi. Ärge norige iga pisiasja kallal ja minge lihtsalt vooluga kaasa.