1. Ära mõtle kogu aeg ajale

Üks kõige kuumemaid asju, mida sa võid oma naise heaks teha, on jätkata ta erutamist täpselt nii kaua, kui ta tuleb. Paljudel naistel tekibki ebakindlus just seetõttu, et nad põevad, et neil läheb tippu jõudmiseks liiga kaua aega. Kinnita talle (eriti oraalseksi ajal), et sa oled tema jaoks olemas seni kuni vaja. Mida paremat sul ikka laupäeva öösel kell 2 teha on?

2. Samas tea, et ajafaktor on siiski oluline

Naise erutamine saab alguse sellest hetkest, kui te kohtingul lauda istute. Puuduta õhtusöögi ajal ta kätt, ütle talle, et ta näeb suurepärane välja, ava uksi — see kõik aitab. Meil on aega vaja. Sa ei saa lihtsalt pea ees meie jalgevahele hüpata ja loota, et me kohe tuleme.

3. Ole pisut uudishimulik

Kui olete asja kallale asunud, küsi naiselt, mis talle meeldib. Kas ta eelistab veidi räpast juttu? Äkki hoopis pepulaksu? Mis teda erutab?

4. Kata ta keha vahukoorega ja limpsi see puhtaks

Tüng! Me lihtsalt tahtsime kontrollida, kas sa ikka veel teemale keskendud. Aga samas, miks valetada? See kõlab ju lõbusalt! Proovi ja räägi ka meile, kuidas läks!

5. Säästa teda enda ebakindlustest

Kui ta ütleb sulle, et tema jaoks vahekorrast lihtsalt ei piisa, võid küll oma kõrvadega kuulda hoopis, et sa oled voodis halb ja su peenis on nõme, aga see pole ju see, mida ta sulle just ütles. Paljud mehed tunnevad, et see on nende süü, kui naine tippu ei jõua, aga tead mida? Tegelikult see päris nii ikka pole. See pole otseselt kellegi süü. Ja kui sa nüüd ohvrit mängima hakkad, teed asjad ainult hullemaks.

6. Usu teda, kui ta ütleb, et talle jätkuvalt meeldib sinuga vahekorras olla

Naisele võis seks meeldida ka siis, kui ta päriselt orgasmi ei saanudki. Juba sinu puudutused ja suudlused on super mõnusad.

7. Võta appi raamatud

Kui tunned, et sa ei oska ikka üldse oma naisele mõnu pakkuda, siis tea, et selleks on olemas veel tuhandeid artikleid ja raamatuid, mis sulle parimad nipid ja trikid selgeks õpetavad.

8. Ära unusta lõbutseda

No kuule, sa oled voodis kuuma tibiga, kes sulle väga meeldib. Sa oled juba võitja!

Allikas: GQ