"Olen oma kalli kaasaga abielus nüüdseks juba 30 aastat. Meil on tütar ja juba ka teine lapselaps tulekul. Nende pikkade aastate sisse on mahtunud palju ilusaid hetki. Meenutasin olnut ja püüdsin enda jaoks leida seda kõige kõige kirkamat hetke. Ja selline see on:

Oli ilus suvehommik. Meil oli mehega sel päeval 20. pulma-aastapäev. Olin tööl ja töökohustusi täites viibisin just parasjagu õues, kui äkki astus ligi lillekuller hiiglasliku kimbuga ja minu ehmatuseks küsis just mind.

Mulle oli saadetis... Ja see oli nii ilus, et mul jäi hing kinni! Käed hakkasid värisema ja suutsin vaevalt kullerile allkirja anda. Töökaaslased olid samamoodi pahviks löödud, sest see kimp oli tõesti väga suur ja eriline! Kui ma siis natuke rahunenud olin, uurisin mulle saadetud kompositsiooni lähemalt. Tegemist oli suure okstest punutud südamega, no nii umbes 60 sentimeetrise diameetriga. Süda oli õrnalt põimitud punase sisal-villaga, kaunistuseks roosad südamekujulised pärlid. Ja täidetud oli see süda siis lugematu arvu tulipunaste roosidega. Kogu see õnnetunne, mis mind valdas, oli nii võimas ja ilus, et pisaraid oli võimatu tagasi hoida. Jah, õnnest võib nutta küll...

Olen saanud ju lilli, kimpe ja kingitusi nii enne, kui ka pärast seda, aga see fantastiline üllatus on olnud kõige kirkam!

Aitäh Sulle armas mees!"

Jaga nüüd enda lugu meiega naistekas@delfi.ee!