1. “Ehitasin väljas oma majale terrassi. Mu tütar tuli õue ja ütles, et ma teen väga head tööd ja ta on väga uhke selle üle, et ma oskan terrassi ehitada.”

2. “Käisin kaalulangetamise eesmärgil iga päev samal rajal kõndimas. Olin juba 50 kilo maha võtnud. Ühel päeval kuulsin oma selja taga tundmatu naise häält. Naine hõikas mulle: “Ma olen su üle nii uhke, sa oled nii palju kaalust alla võtnud!” Ma ei ole teda pärast seda näinud, aga tema sõnad aitava dsiiani mul motivatsiooni ülal hoida.”

3. “Üks väike tüdruk ostukärus ütles toidupoes oma emale minu kohta: “Vaata, ta on kena!” Ma kuulsin, kuidas ema talle selgitas, et poiste kohta ei öelda “kena”. Ma ei sekkunud, aga oleksin pidanud talle ütlema, et tegelikult on väga okei ükskõik keda kenaks nimetada.”

4. “Kui viimati oma vanaisal külas käisin, kilkas ta: “Ma olen nii rõõmus, et sa tulid! See on mu elu parim päev!”

5. “Töötasin pitsakulleriga ja viisin tellimust paarile päris purjus tüdrukule. Kui lahkuma hakkasin, karjus üks mulle järele, et ma peaks autos konditsioneeri käima panema, sest “sa oled kuradi kuum!” See oli hea päev.”

6. “Töötasin restoranis ja lubasin kliendile, et baarmen teeb talle ühe tüütu kokteili, mida menüüs polegi. Andsin baaritüdrukule tellimuse ja palusin, et ta selle ära teeks, kuigi teadsin, et ta vihkab seda kokteili. Ta vaatas mind ja ohkas: “Selline naeratus peaks olema keelatud!” ja tegi joogi valmis. Siiani toob mulle naeratuse näole!”

7. “Ma vihkan oma naeru, sest mulle kõlab see kui sureva hüääni kisa, aga paar tüdrukut on mulle öelnud, et “mulle meeldib su naer!” ja “sul on kõige lahedam naer!” See toob mulle alati naeratuse näole.”

8. “Aitasin kord ühel pimedal tüdrukul koju jõuda. Ta ütles, et ta tunneb mu head energiat ja ta tunneb end minuga jalutades mugavalt. Seda ma küll ei unusta!”

9. “Üks tüdruk, kellega ma koos töötasin, palus mul ta koju viia, sest tema auto oli katki läinud. Muidugi tegin seda ja kutsusin ta õhtusöögile, ta nõustus. Pärast tunnistas ta üles, et tegelikult oli ta autoga kõik korras. “Ma lihtsalt tahtsin kena poisiga koos sõita!” See kompliment hoidis mu tuju veel kuid üleval.”