Kaasaskantavad kõlarid ja juhtmevabad klapid

Muusika mängib aina suuremat rolli meie igapäeva elus, seda tänu voogedastus äppidele nagu Spotify, mis on teinud oma lemmik muusika kuulamise lihtsamaks kui kunagi varem. Muutuvate kuulamisharjumustega käib käsikäes ka elektroonika areng. Kaasaskantava kõlariga saab mugavalt oma muusikat teistega jagada ja juhtmevabade kõrvaklappidega ei pea talveriietuse mitme kihi vahel enam tüütute juhtmega pusima.

Lõhnaküünlad

Kui kingi ost juhtub viimasele minutile, siis on kindlasti abiks lõhnaküünlad. Küünlaid leidub alustades kodumaisetetest männi ja kummeli lõhnadest jõudes välja eksootiliste sandlipuu ja tonka oa aroomideni. Kuna lõhnaküünlad on üks suurimaid nišiturge maailmas, siis on lahendus olemas ka kõige nõudlikumale kingisaajale.

Raamatud

Raamat on põlvest põlve olnud ühe suurepärase kingikoti lahutamatu osa. Jõuluaeg on raamatu huvilistele üks põnevaim osa aastast, sest just siis on kirjastustel kombeks välja lasta suur hulk uusi põnevaid raamatuid ja vanade lemmikute uuendatud köiteid.

Tee või kohvioad

Kui väljas pakane pigistab, siis meeldib kõigile koduseinte vahel midagi sooja rüübata. Ideaalne valik kingikoti sisustamiseks on eriline pakk teed või kohviube. Tee ja kohvi säilivad hästi hoiustatuna aastaid ja nende joomine on sageli hommikuse rutiini või õhtuse lõõgastuse oodatuim osa.

Pehme pleed

Kellele ei meeldiks päeva lõpus ühe sooja pleedi sisse pugeda ja oma lemmik raamatut või telesarja nautida. Pleede tehakse väga paljudest materjalidest. Hingavad polüesterkiud, lina, vill ja puuvill ning nende erinevad kombinatsioonid. Kõigil neil on ühiseks omaduseks pikaajaline vastupidavus. Seega pleed on kink, mida hinnatakse aastaid.

Hõõgvein

Hõõgveinil on oma koht enamikel jõululaudadel. Muidugi ei tähenda jõululaupäeva möödumine seda, et peaks selle talvise ahvatluse järgmise aastani kappi ära panema. Vastupidi, just üks kvaliteetne pudel hõõgveini hoiab sooja sees ka uue aasta külma algusega.

Käsitöömaiustused

Jõulude ajal lubab ka kõige paadunum dieedi pidaja endale üht teist head ja paremat. Käsitöömaiuste eeliseks on nende väiksem tootmismaht, mis lubab kasutada eripäraseid valmistamisviise ja koostisosi, mis teevad igast suutäiest meeldejääva kogemuse.

Sokid

Eesti külmal ja kõledal talvel aitab tuju üleval hoida üks hea paar sooje sokke. Õnneks pole tänapäeval enam sokipaari kinkimine märk fantaasia vaesusest, sest õige värvi, mustri ja materjali kombinatsiooni leiab igale maitsele.