KALJUKITSED

Neil on parasjagu raskem aeg ja nad tunnevad, et kogu maailm on nende vastu. Nad tunnevad, et kõik läheb viimasel ajal valesti, mistõttu nad vihkavad kõiki ja kõike.

Kui sa järgmiste nädalate jooksul neile närvidele käid, ei käitu nad sind Kuu peale saates viisakalt. Nad solvavad sind ja tõenäoliselt ei tahaks sa neid siis enam kunagi kohata.

Seega, soovitame sul parem Kaljukitsedest aprillikuu lõpuni eemale hoida ning seda eriti siis, kui neil on kõrvaklapid kõrvas ja nina raamatus. Nad ei taha su seltskonda ega su nõu. Nad tahavad lihtsalt üksi olla.

KALAD

Sel sodiaagimärgil on viimasel ajal olnud elu nagu Ameerika mägedel. Võimalik, et nad on pidanud kogema kohutavat kaotusvalu ja nende maailm on seetõttu tagurpidi. Nad pole kindlad, mida nad edasi peaksid tegema või kuhu minema. Seetõttu on neil vaja natukene omaette olla, mõelda ja uue reaalsusega harjuda.

Tõenäoliselt pole mõtet Kaladelt aprillikuus ka nõu küsida. Ära vaeva neid oma probleemidega. Kui sa paluksid, prooviksid nad sind aidata, aga see pole nende endi suhtes aus. Anna neile ruumi ja võimalust oma tunded ritta panna ning haavu lakkuda. Ära kasuta nende head südant ära. Lase neil puhata.

Kalad teevad alati kõike teiste heaks. Nad ei pane iseennast kunagi esikohale. Nad hoolivad alati oma lähedastest rohkem kui iseendast. Aga sel kuul väärivad nad rohkemat. Nad väärivad pausi.

NEITSID

Neitsid on aprillikuus väga hõivatud, sest neil on palju tööd. Seetõttu tasuks neist kuu lõpuni eemale hoida, sest neil pole niisama lobisemiseks aega. Kui proovid vestelda nendega ilmast või filmist, mida sa just kinos vaatamas käisid, siis ole valmis, et ta lükkab su eemale. Ta toob vabandusi seni, kuni sa ta rahule jätad.

Nad proovivad midagi suurt ära teha, mistõttu vajavad nad selleks kogu oma tähelepanu ja aega. Nad on väga pühendunud. Ja seetõttu on sotsiaalne elu viimane asi, millele nad parasjagu mõtlevad. Ainus, mis nende peades on, on töö, töö ja veel kord töö.

Kui tunned, et mõni Neitsi on viimasel ajal sinu elust eemaldunud, ära muretse liiga palju. Ta armastab sind ikka, aga tal on hetkel muud asjad, mille pärast muretseda. Maikuus näed teda rohkem ja saate jätkata sealt, kus pooleli jäite.

Allikas: Thought Catalog