Ja selleks, et sa ei arvaks, et kõigil naistel on see üks imeline ja armastust täis kogemus, toomegi sinu ette päris naiste päris lood.

Mõne naise jaoks oli see kogemus suurepärane. Teiste jaoks kohutav. Paljudel juhtudel aga pigem kuskil seal vahepeal. Üks on aga kindel, need kõik olid erinevad sellest, mida me oleme harjunud filmidest ja seriaalidest nägema.

Ruby* (25)

Vanus süütust kaotades: 22

“Me olime käinud kokku-lahku mu tolleaegse peikaga alates 19. eluaastast kuni 21. eluaastani. Kõik, minu esimesed korrad olid just temaga: esimene suudlus, esimene ööbimine kuti pool, esimene “kätetöö” jne. Aga kui juttu tuli seksist, hakkasin alati põdema ja polnud selleks valmis kuni me suhte ära lõpetasime. Läksin aga paanikasse, sest oli 21aastane ja polnud kunagi seksinud. Umbes poolteist aastat hiljem kolisin New Yorki, üürisin endale korteri ja otsustasin, et aeg on see süütus kellelegi ära kaotada. Kohtasin läbi tutvumisäpi ühe armsa ja pika kutiga ning meie esimene kohting lõppes seksiga ja see polnud absoluutselt see, mida ma ootasin. See polnud valus, vaid täitsa tore. Me alustasime aeglaselt. Ja kui see läbi oli, mõtlesin, et kas see oligi SEE. Tundsin end rumalalt, et sellega üldse nii kaua ootasin, sest see ei muutnud mind inimesena absoluutselt. Eks ma olen õnnelik, et ma olin piisavalt vana ja täiskasvanud, et läbimõeldud otsus teha, aga ma ei saa tänaseni aru, miks ühiskond selle nii suureks on puhunud. Seni, kuni vahekord on turvaline ja läbimõeldud, ei tohiks see nii suur asi olla.”

Lana* (21)

Vanus süütust kaotades: 19

“See oli nii romantiline! Olgu, ma teen tegelikult nalja. Aga täna sellele tagasi mõeldes, olen nii õnnelik ja see ajab mind siiani naerma. Ma kaotasin süütuse oma tolleaegsele poiss-sõbrale. Me olime selleks nii valmis. Kui meilt riided seljast lendasid ja me asja kallale asusime, olin nii põnevil. Ja siis ta “sisenes minusse”. Ma vihkan seda fraasi. Aga ta tegi seda ja see oli nii valus. Ma lükkasin teda eemale ja ta küsis, et kas kõik on hästi. Ütlesin: “Jah, lihtsalt see on väga valus. Me peame aeglaselt võtma.” Seega, me liikusime edasi väga aeglaselt. Ja lõpuks ei jõudnud kumbki meist tippu ja igal pool oli palju verd. Ma läksin vannituppa ja hiljem suudlesime teineteist ja meil oli suurepärane õhtu. Seks ei olnud aga mõnda aega veel hea.”

Peyton* (22)

Vanus süütust kaotades: 18

“See oli piinlik ja samas väga põnev, sest mulle väga meeldis mu poiss-sõber, aga ta ema oli all korrusel ja vaatas seebikaid.”

Trinity* (23)

Vanus süütust kaotades: 23

“Mul läks kaua aega, et selleni jõuda. Mul oli alati seksi pärast tohutu ärevustunne, aga lõpuks see siiski juhtus, sest kutt, kellega ma väljas käisin (ja täna kihlatud olen), oli väga kannatlik. Kui ma ütlesin talle, et pean selleks valmis olema, ei jooksnud ta minema nagu ülejäänud kutid. Ta oli mu jaoks olemas, kuni tundsin end piisavalt mugavalt. Ja kui see lõpuks juhtus, siis ma jumaldasin seda!”

Emma* (20)

Vanus süütust kaotades: 18

“See ei olnud õudne ega mitte elumuutev. Lihtsalt tavaline (ei mingit valu). Ma mõtlesin terve aja lihtsalt: “Appikene, ma seksin praegu.“”

Beth* (30)

Vanus süütust kaotades: 17

“See juhtus suvel enne ülikooli minekut. Olin käinud 4-5 kuud väljas oma sõbra sõbraga. Ta meeldis mulle, aga ma ei armastanud teda ja täna tagasi vaadates tunnen, et kasutasingi teda seksuaalse kogemuse saamise eesmärgil ära. Mul polnud keskkooliajast ühtegi kogemust.

Läksin ühel õhtul ta vanemate majja, kui neid parasjagu kodus ei olnud ja jõime veini, sõime ja seejärel suundusime terrassile. Oli peaaegu suvi, õues oli soe ja rohutirtsud siristasid. Teadsin, et see juhtub täna.

Hakkasime teineteist käperdama, lamasime terrassi põrandal, mis polnud just kõige mugavam. Kui üritasime seksida, oli liiga valus. Pidin ta peatama. Proovisime uuesti ja sel korral oli see okei. Ma ei veritsenud, aga ma ei nautinud seda ka väga.”

Paige* (18)

Vanus süütust kaotades: 18

“Ma kaotasin süütuse kutile, kellega me kohtusime Tinderis. See juhtus tema korteris, ta madrats oli maas ja sel oli hunnik patju. See kestis esimesel korral kõigest 30 sekundit, järgmised kaks korda olid kolm kuni kuus minutit.

Kaotasin oma pesu kuhugi tema tuppa ära ja pidin sõitma öösel kell 11 rongiga koju nii, et mul polnud püksikuid jalas.

Ma tahtsin nii väga süütust kaotada. Ma ei kahetse seda väga, aga see on naljakas ja nüüd on mul palju meeldivamad kogemused, palju toredamate kuttidega. Kas ma mainisin, et see esimene kutt oli 12 aastat vanem kui mina?”

Naomi* (21)

Vanus süütust kaotades: 19

“Ma peaaegu ei tundnudki seda kutti. Mul oli süütu olemisest kõrini ja ma ei tahtnud seda kaotada kellelegi, kelle vastu mul tunded olid. Kohtusime kontsertil ja saime kolme päeva pärast uuesti kokku, et seksida. See oli üldiselt hea kogemus, aga see ei olnud mulle just väga tähtis.”

Allikas: Refinery29