Elleni ema Betty, kes suutis aastaid tagasi rinnavähi seljatada, ei uskunud esialgu oma tütart, kui too kasuisa tegudest rääkis ja jäi selle mehe kõrvale 18 aastaks, vahendab Daily Mail.

Intervjuu ajal ei nimetanud Ellen oma kasuisa nime, kuid 1973. aastal, kui Ellen oli 15aastane ehk ajal, mil teda seksuaalselt kuritarvitati, oli ta ema abielus Texasest pärit müügimehe, Roy Grussendorfiga. Mees suri 1997. aastal.

Kasuisa oli veennud Ellenit, et tal on tõesti vaja noore tüdruku rindu kontrollida ning tegi seda korduvalt. “Ta proovis mu ust maha murda ja ma avasin akna ning jooksin, sest teadsin, et ta proovib midagi enamat teha… Ja ma ei tahtnud rääkida sellest oma emale, sest ma kaitsesin teda ja teadsin, et ma rikun ta õnne,” selgitas Ellen.

Paar aastat hiljem Ellen siiski rääkis emale kogu loo ära, kuid paraku ema ei uskunud teda. Viimast Betty muidugi täna kahetseb. “Ma olen enda peale pahane, sest ma ei… Ma olin liiga nõrk, et talle vastu hakata. Ma olin 15 või 16," meenutab Ellen. "See on väga õudne, hirmus lugu ja ainus põhjus, miks ma sellest täna detailselt räägin, on soov, et teised tüdrukud ei laseks endale seda kunagi teha. Ma poleks kunagi pidanud oma ema kaitsma. Ma oleksin pidanud ennast kaitsma.”