Jonsu nime all Facebookis lasterõivaid ise õmblev ning edasi müüv perekond vahendab, et neile on Annabeli lugu väga korda läinud, sest kaotasid oma pisipoja just sama haiguse tagajärjel.

"Diagnoosi sai ka meie pere pisike Johann veidi rohkem, kui 3 aastat tagasi. Kuigi sellest on ainult 3 aastat möödas, siis tol ajal veel haigusele ravi puudus, tänaseks on välja töötatud ravim ja seepärast ka Annabelil suur suur lootus täiesti terveks saada. Ravi puudumisel ei ela selle diagnoosiga lapsed rohkem kui 1-2 aastat. Meie Johann lahkus, olles vaid 1 aasta ja 23 päeva vana. Igatseme teda meeletult!"

"Johannile hakkas meie usin vanaema imearmsaid lasteriideid õmblema juba tema sünnist ja see kestab tänaseni ning seepärast tegutseme ka nime all Jonsu, mis tuleb Johanni nime järgi ja on tema mälestuseks," vahendab leht.

Facebooki lehel kuulutati välja oksjon, mille käigus pakuti müüki lastemütse, kaisuloomi, sipupükse ja muud sarnast.

Oksjon kestis kokku päevakese, kokku õnnestus koguda 1700 eurot.

Pisikesele Annabelile elatakse kaasa mitmel pool maailmas, annetusi tuleb nii ookeani tagant kui üle lahe ning täna vist pole Eestimaal inimest, kes Annabeli lugu ei teaks.

"Aitäh kõigile, seda tänu on võimatu sõnadesse panna!" vahendasid Annabeli vanemad oma tänusõnu kõigile.

"Abikäe on ulatanud mitmed ettevõtted, korraldatakse üritusi ja müüke, et Annabeli aidata. Kõiki heategijaid me täna enam eraldi välja tuua ei jõua aga ühte neist tahame teiega siiski jagada Jonsut, kelle lugu on eriti südamesse läinud," sõnasid pisikese Annabeli vanemad.