Kui sa otsid niisama lõbusat suveseiklust või tahad hoopis tõsisemalt pühenduda, on need tähemärgid õige valik. Nendega on põnev koos olla, ei hakka kunagi igav ja nad on ideaalsed kohtingukaaslased.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Veevalaja eelistab seiklusi tavalisele kätest kinni hoidmise õhtusöögile. Ta ei ühendu inimestega läbi suhtluse, vaid läbi ühiste kogemuste. Kutsu Veevalaja näiteks põgenemisruumi või jahisõidule, ja ta on kindlasti nõus. Ta lihtsalt elab seikluste nimel ja tahab oma ellu palju adrenaliini.

Lõvi (23. juuli — 22. august)

Lõvid juba oskavad head toitu nautida. Lõvi tähtkujust inimene teab arvatavasti seda ümber nurga olevat restorani, millest sa kuulnudki ei ole, ja see on ulmeline maitseelamus. Lõviga saab minna traditsioonilsele õhtusöögi kohtingule, sest tema hindab väga head toitu ja head suhtlust.

Kaksikud (20. mai — 21. juuni)

Kaksikud on jutukad ja seiklushimulised. Arvatavasti saaks teie kohting alguse kuskilt suvalisest kohast joogi ja näksi võtmisega, kuid te lõpetaksite viie tunni pärast keldribaaris kodukootud komöödiat vaadates. Selle aja sees olete te suutnud rääkida kõige veidramatest asjadest, sest Kaksikute tähtkujust inimene ei hoia oma mõtteid ainult endale.

Neitsi (23. august — 22. september)

Neitsid ei ole just teada-tuntud peoloomad, kuid nad on suurepärased organiseerijad. Neitsi tähtkujust inimesega võib vabalt minna päevasele kohtingule kuskile saarele, ja ta muretseb kõige eest — alates piletite ostmisest kuni salvrätikute kaasa pakkimiseni.

Allikas: EliteDaily