Aga mõned vabandused… polnud ehk nii geniaalsed. Naised jagasid Redditis kõige kohutavamaid vabandusi, mida nende partnerid on pettes ettekäändeks toonud.

Miks need nii halvad on? Olgem ausad, petmisest kuulmine on juba niigi vastik, aga viimane asi, mida sa seejärel kuulda soovid, on mõni tobe vabandus. Ja need petised just seda tegid. Mõned neist proovisid lükata süüd teise inimese kaela ja teiste valed olid lihtsalt nii rumalad, et me ei hakka sinna üldse laskuma. Loe edasi ja ole valmis silmi pööritama.

1. “Tema dušš ei töötanud”, mistõttu mees otsustas kutsuda võõra naise endaga koju duši alla, kus nad ühtlasi mitu korda seksisid ja amelesid.

2. “Ma ei rääkinud sulle sellest, sest kartsin, et sa pahandad.”

3. “Su kaelal on maasikas? Mis sa oled, 13?“ — “Oih, ma sain selle habet ajadest.“ — “Tõesti. Ja sa arvad, et ma peaksin seda uskuma?”

4. “Me plaanisime sulle üllatusena kolmeka korraldada ja otsustasime enne proovida.”

5. “Ma armusin sinusse liiga kiiresti ja pidin midagi tegema, et suhte tempot natukene tagasi tõmmata.“ — peale seda, kui ta pettis oma kallimat tema nõbuga

Sama kutt: “Ma olin armukade, sest sa veetsid oma koeraga liiga palju aega koos.”

6. “Aga sa olid Disneylandis! Sa oleksid võinud mind seal petta!“ — naisele, kes veetis aega oma ema ja tädiga Disneylandis

7. “Ma tahtsin näha, milline meie tulevik oleks. Ta oli palju vanem, aga vähem atraktiivne versioon sinust.”

8. “See polnud petmine, sest mul oli juba plaan sind maha jätta.”

9. “Ma olin puhkusel, aga ma ju tahtsin tulla koju sinu juurde.”

10. “Ta meenutas mulle sinu nooremat versiooni ja seda, milline meie suhe kunagi oli.”

11. “Me polnud veel koos, kui ma lubasin talle, et seksin temaga ja sa ei saa ju eeldada, et ma teda alt vean, sest me nüüd oleme suhtes. Äkki me ei peaks üldse koos olema, kui sa eeldad, et ma jätan oma plaanid nii teostamata.”

12. “Ma ju küsisin sult, et kas ma võiksin temaga magada! Sa ütlesid “ei”, mida ma siis tegema oleks pidanud?”

13. “Mu sõber ütles, et ma ei saa sellega hakkama ja ma tõestasin, et ta eksib.”

14. “Anna andeks, ma unustasin sulle rääkida.”

Allikas: Elite Daily