Vähk

Vähi tähtkujust inimesed on üliemotsionaalsed ja tundlikud. Nad näevad petmist ja truudusetust seal, kus seda tegelikult ei ole. Vähid süüdistavad teisi inimesi oma tegudes ja ei võta kunagi vastutust enda peale. Sügaval sisimas võivad nad teada, et partner ei ole midagi valesti teinud, aga lasevad siiski endal pettuda ja hakkavad teisi süüdistama.

Neitsi

Neitsi tähtkujust inimesed on hullud targutajad ja neil lihtsalt peab alati õigus olema. Nad kardavad väga, et kui nad ei ole seltskonnas kõige targemad, siis kõik märkavad nende puuduseid. Nad tekitavad teistes inimestes tihti halba tunnet sellega, et hakkavad mõne jututeema kohta küsima selliseid küsimusi, mis paneb vestluskaaslase rumalasse olukorda. Neitsi tahab alati, et kõik ruumis kuuleksid seda, kui temal on õigus ja partneril mitte.

Kalad

Kalad on samuti väga tundlikud inimesed. Nad kardavad nii väga haiget saada, et ehitavad enda ümber müüri ja reageerivad alati üle, kui midagi nende kohta öeldakse. Isegi siis, kui see ei ole midagi negatiivset. Oma tundlikkuse tõttu on Kalad ka väga haavatavad. Nad kahtlustavad, et nende partner suhtleb jätkuvalt oma eksiga või mõtleb temast, ehkki hoopis Kalad ise teevad seda.

Kaksikud

Ehkki seda ei ole peale vaadates näha, on ka Kaksikud tegelikult sisemiselt väga ebakindlad. Nad lihtsalt ei tegele sellega ja lükkavad oma ebakindluse hetki edasi, kuni need kuhjuvad plahvatusohtliku tasemeni. Selle sisemise pinge tõttu on nad arvamusel, et ei vääri armastust, head kohtlemist ega mõnusat elu.

Skorpion

Kõige tundlikum kõigist sodiaagimärkidest on Skorpion. Ta üritab seda peita ja näidata välismaailmale, et ta lausa pakatab enesekindlusest. Kuid seda sügavamad sisemised probleemid on tal tegelikult. Nad on kadedad teiste inimeste peale ja on ka väga kahtlustavad. Kuid nad keelduvad nende probleemidega tegelemast.

Allikas: YourTango