Paarid nahistavad keskmiselt 33 sekundit kuni 44 minutit. Mediaan on aga 5,44 minutit. Seks lõppeb reeglina siis, kui mees saab orgasmi.

Nii, mehel kulub 5,44 minutit, aga naised vajavad umbes 20 minutit, et orgasmini jõuda! Sellepärast naised teesklevadki orgasmi. Aitab sellest!

Meest suunatakse kiiremale lõpule erinevate naudinguid imiteerivate häälitsustega nagu oiged, kiljumine, ohkimine. Mõned hüüavad sõnu "jah", kallima nimi, "veel"… kõike selleks, et ühine hullamine lõppeks juba ükskord ära.

Naise ilusa keha erogeensed punktid asuvad erinevates kohtades. Küll aga vajavad kõik naised eelmängu – paitused, suudlused, kallistused, puudutused. Ka veidikesest libestist on erutuse tekitamisel palju abi. Kui juba kireleek lõõmab, siis on palju abi sellest, kui mees teab, mida edasi teha!

Erektsiooni pikendamiseks on super abimehed peeniserõngad, mis hoiavad mehe ejakulatsiooni tagasi. Peeniserõngas ei tee orgasmi lahjemaks – vastupidi! Tõmba rõngas ära, kui naine on juba tipus ja saage koos võimas orgasm.

Lisaks aitavad tundlikkust maha võtta delay geelid.

Miks osad peeniserõngad vibreerivad?

Vibratsioone on vaja naise kliitori masseerimiseks. Nimelt on seal ligi 8000 närvi, mida on rohkem kui kusagil mujal. Käe või keelega masseerides võib naisel kliitori orgasmini jõudmiseks kuluda 20 minutit, ent kliitori stimuleerijatega piisab vaid mõnest minutist.

NB! 75% naistest saavad orgasme just kliitoril ja mitte vaginaalselt!

Õnneliku suhte aluseks on ühised naudingud: nii restoranis, mereääres kui ka voodis!

Too oma suhtesse särts tagasi!

Vaata kogu valikut e-poes.

Vallatuid naudinguid!

Sinu Must Panter

Jaga
Kommentaarid