1. Võta 15 minutit, et mõelda kõige ja kõigi üle, millele sa tänulik oled. Seda tehes saad sa aru, kui väga sul on vedanud.

2. Proovi iga päev 15 minutit täielikult eemalduda tehnoloogiast — nii arvutist, telefonist kui ka televiisorist. Vaata kasvõi lihtsalt tühja pilguga aknast välja ja lase silmadel puhata.

3. Tee pisike veerandtunnine trenn või kiirkõnd.

4. Masseeri oma nägu, keskendudes valutavatele või ärritunud punktidele.

5. Võta aeg maha ja planeeri oma järgnevaid tegevusi, kirjutades neid rahulikult märkmikusse.

6. Võta 15 minutit selleks, et enda ümber korda luua. Uskuge meid, selle ajaga jõuab väga palju tehtud.

7. Kujunda endale tahvlike, kuhu kleebid pilte oma unistustest ja vaata seda vahepeal.

8. Õpi selgeks mõni uus oskus, kuid pühenda sellele uuele hobile ainult veerand tundi oma päevast. Niimoodi on see eriti huvitav ja selle lühikese aja jooksul annad sa endast kõik.

9. Keskendu lähedastele sõpradele ja võta paar korda nädalas see 15 minutit, et neile helistada ja päriselt huvi tunda. Sama taktikat peaks kasutama ka pereliikmetega.

10. Tee selle veerand tunni jooksul vähem tähtsaid asju, näiteks loe seda raamatut, mis sul juba mitu kuud pooleli on.

11. Kasuta seda aega selleks, et ainult iseenda jaoks kohtumisi kokku leppida. Broneeri endale aeg juuksurisse või maniküüri juurde.

12. Andesta endale haiget teinud inimestele. Ela see olukord oma peas uuesti läbi ja proovi andeks anda ja neid mõista. Äkki suudad ära leppida mõne pikaaegse vihavaenlasega.

13. Kui sa oled tehnikahuviline ja sulle meeldib vaadata rohkem videosid kui lugeda, siis alusta oma videopäevikuga ehk vlog-iga. Sõbrad ja pereliikmed kindlasti rõõmustavad.

14. Võta päevas vähemalt 15 minutit, et teha midagi head. See võib olla lihtne asi, kasvõi võõrastele inimestele naeratamine või oma abi pakkumine.

15. Mõtle oma tulevikule ja pane eesmärgid detailselt paika. Mis siis, et need aja jooksul muutuvad, niimoodi õpid ka organiseerimist.

Allikas: Career Girl Daily