Waleslanna Kristen otsustas mehe muidugi kohe maha jätta ja kolm aastat kestnud suhte lõpetada, kuid tema üllatus oli veelgi suurem, kui ta üsna pea avastas, et on rase ja toob üsna pea ilmale nende teise ühise lapse.

Nende loo algus...

"Kohtasin Mike'i 2014. aasta oktoobris ühel majapeol ja ta köitis mind kohe. Olin üliõnnelik, kui ta õhtu lõpus mu telefoninumbrit küsis ja me paar päeva hiljem joogile läksime," meenutab Kristen nende suhte algust.

Mike polnud mitte ainult pikk, tumedate juustega ja väga kena meesterahvas, vaid hooliv, arvestav ja hea suhtlemisoskusega kaaslane, kes Kristenit alati kingituste ja õhtusöökidega hellitas.

Nende suhe arenes kiiresti. Juba paar kuud hiljem kolisid nad kokku ja 2016. aasta juunis avastas Kristen, et on rase. "See oli šokk, aga samas olime õnnelikud," räägib naine. "Ta oli kogu raseduse aja mu kõrval ja kui ma 2017. aasta veebruaris meie tütre Evie ilmale tõin, olime seitsmendas taevas."

Siit sai alguse Kristeni ja Mike'i idülliline pereelu. Kuus kuud peale Evie sündi, kui paaril hakkas raha otsa lõppema, läks Kristen tagasi tööle, mis sai neile ka saatuslikuks. "Mike töötas kogu päeva ja mina õhtuti, mis tähendas, et me vaevu nägime teineteist, aga vähemalt oli meil korralik sissetulek," meenutab Kristen. "Suutsime kordamööda lapse kasvatamisega hakkama saada ja vahel tuli minu ema ka appi. Lubasin endale, et see olukord ei kesta igavesti ja hakkasin otsima paremate töötundidega tööd, et mul oleks rohkem aega pere jaoks."

Ootamatu avastus

Ühel saatuslikul 2017. aasta oktoobrikuu õhtul, kui paar oli olnud koos juba kolm aastat, laenas Kristen aga Mike'i sülearvutit, et seal oma CVd uuendada. "Kui ma üht dokumenti salvestasin, märkasin ekraanil pisikesi fotosid, mille peale süda mu rinnus põksumise lõpetas," jutustab naine. "Just seal, Mike'i iCloudi kontol, olid sajad paljastavad fotod kahest salapärasest naisest. Mul läks süda pahaks ja sain aru, et Mike on nendega Snapchatis "räpaseid" pilte vahetanud."

Kristen päris kohe Mike'ilt aru. "Ma ei suutnud uskuda, et ta on teiste naistega sõnumeid vahetanud, kui meie tütar oli kõigest kaheksa kuud vana," kurvastas ta. "Helistasin Mike'ile maruvihasena ja käskisin tal kohe koju tulla."

Alguses mees ei tunnistanud tehtut, aga kuna tõestusmaterjal oli olemas, polnud tal enam muud võimalust, kui oma patud üles tunnistada. Ja miski polnud Kristenit selleks ette valmistanud...

"Jah, ma olen kahe naisega sõnumeid vahetanud," kinnitas Mike. "Aga ma magasin ainult ühega neist, ja ainult ühe korra."

Kuni selle hetkeni polnud Kristen isegi mõelnud, et Mike oleks olnud võimeline teda päriselt petma ja kellegi võõraga magama. "Sa seksisid teise naisega?" röökis ta. "Sel ajal, kui mina olin kodus ja hoidsin meie last?"

"Ei, sa olid tööl," ütles Mike vaikselt. "Evie oli su emaga. Anna mulle andeks. Ma ei tahtnud, et see juhtuks. Ma proovisin seda lõpetada, ma vannun sulle, see lihtsalt läks käest ära. Ma armastan sind. Ta ei tähenda mulle midagi."

Mike anus, et naine talle andestaks, aga Kristen ei suutnud mehele enam otsagi vaadata. "Lihtsalt keri minema," ütles naine vaikselt. "Ma ei taha sind enam siia."

Veel üllatuslikum avastus

Kui mees lahkuski, nuttis Kristen kaks nädalat järjest ega vastanud ühelegi Mike'i telefonikõnele. "Kui mul hakkas halb, mõtlesin, et see on lihtsalt stressist, aga kui mu päevad ära jäid, otsustasin rasedustesti teha. Siis lendas kogu mu maailm tagurpidi. Ma olin rase," meenutab Kristen.

Mike käitus hüsteeriliselt, kui ta seda uudist kuulis ja nõudis Kristenilt, et nad pere nimel kokku tagasi koliksid. "Aga mina vajasin rohkem aega. Mul oli ikka veel valus ja olin segaduses. Ma polnud kindel, et olen valmis talle andestama," selgitas naine. "Mu süda pehmenes peale meie 12. nädala arstilkäiku. Mike tuli minuga kaasa ja sel ajal, kui me mõlemad ekraani vaatasime, lasin ma tal enda kätt hoida."

"Me peaksime koos olema," korrutas Mike, kui nad koju sõitsid. "Palun, Kristen. Ma tahan oma perekonda tagasi."

Lõpuks Kristen otsustaski suhtele uue võimaluse anda. Seda just Evie ja uue lapse nimel. "Meie pisike tütar, Emiyah sündis 2018. aasta augustis," rõõmustas ta. "Mike on näinud palju vaeva, et tõestada mulle, kui väga ta mind armastab ja kui pühendunud ta on ning kuigi see on olnud raske, liigume me perena edasi. Ma võin talle andestada, aga ma ei unusta seda kunagi."